Rosu din Piele Curele Curea Pentru 96-120 bas Acordeon Accordian Cablajului

132.27lei


Rosu din Piele Curele Pentru 96-120 bas Acordeon NOU

Curele reglabile este durabil. Despre durata de curele , lungimea maximă este de aproximativ 46.5 cm , iar lungimea minimă este de aproximativ 37.5 centimetri.

Caracteristică:

1. Culoare: rosu

2. Reglabil

3. Durabil

4. Realizate din Piele naturala

Pachetul include: 1 pereche de curele acordeon

Plata:

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente în stare bună, pentru că atunci când plasați comanda, banii se transferă în Escrow, nu în contul nostru direct.

Transport:

1. Livrăm doar elementul specifice și a confirmat adresa indicată de client în ordine. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de cumpărare se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

3. Toate elementele vor fi livrate în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea de plată (cu Excepția Week-end și de Sărbătorile legale),dar, dacă ați cumpărat mai mult de 5 buc cantitate, în mod normal, elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare .

4. Noi vă va oferi numărul de urmărire (numărul de curierat) pentru verificarea, în acest fel, veți ști procesul de parcelă.

5. Articolul dvs. va marca sub valoarea sa. Noi NU suntem responsabili pentru orice import, taxele vamale sau vamale întârziere. Cumpărătorul nu poate cere anularea licitație sau cerere de rambursare în conformitate cu această situație. Vă rugăm să verificați cu autoritățile fiscale locale ÎNAINTE de licitare. Cu toate acestea, cele mai multe dintre produsele noastre pot ajunge la cumpărători, fără taxe.

Garanție:

Așa cum am promis, dacă nu există nici o deteriora sau distruge, atunci când primirea de articole, vom face retrimite unul nou sau restituire, după cum doriți. Dar înainte de asta, am nevoie de tine să coopereze cu noi pentru a face fotografii atunci când primiți atunci ne oferi dovezi. Sper că puteți înțelege.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi în orice moment de confortul dumneavoastră.

2. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

3. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau Neutru.

Etichete: acordeon bass curele, curele acordeon, piele curele acordeon, Ieftine acordeon bass curele, De înaltă Calitate, curele acordeon, China piele curele acordeon Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate