1buc Copii Pictura Graffiti Burete cu Role Brusher Pensula Copil Desen Consumabile EVA Pepinieră Arta Ambarcațiunile de Vopsea Perie Burete

2.86lei


Descriere

100% De Brand Nou Și De Înaltă Calitate

Cadoul Perfect pentru Copii pentru a inspira inteligenta lor și de a îmbunătăți hands-on abilitate.

Culoare:Ca imagini arată(Aleatoare)

Cantitate:1* Burete Perie De Culoare Aleatorii

Notă: Deoarece Rusia post de politici noi despre numele complet , pls fiecare cumpărător oferă numele tău complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare . Vă mulțumim pentru cooperare ! Metoda de plata se accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union. Termenii de livrare Standard de Servicii este China post airmail,în regim de Urgență Serviciul este China post EMS. Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul). Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere. Se întoarce Termen scurt nu Ne permite restituiri sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.

Etichete: Pensule, Ieftine Pensule, 1buc Copii Pictura Graffiti Burete cu Role Brusher Pensula Copil Desen Consumabile EVA Pepinieră Arta Ambarcațiunile de Vopsea Perie Burete.


( 2 Rating )

Cantitate