Dansatoare Alegerile Femei Pol de Dans pantaloni Scurți Negru Nylon Lycra Fierbinte pantaloni de Yoga Roller Derby Plaja Imbracaminte

39.90lei


Stimate Client

Dacă vrei să bucurați-vă de un preț bun pentru articol, vă rog, pentru că în acest mod: 30 de Piese de O Culoare de Un Design . Dacă puteți face acest lucru, vă rugăm să e-mail sau mesaj-ne pentru a obține un preț bun.

Draga Clienții Francezi :

Pentru atenția dumneavoastră, va trebui să trimită factura la Obiceiul francez de Birou, dacă ai alege e-EMS ca logistice metodă.

În mod normal, va vom contacta 7 zile mai târziu după ce mărfurile sunt transportate. Până atunci, te rog, mâna în factură document

Obiceiul francez de Birouri, URGENT . În caz contrar, bunurile vor fi returnate înapoi în China.

În acest caz, ne temem că este greu pentru noi să întreprindă revenind costul de transport maritim.

Nu există o metodă alternativă pentru a evita această situație. Care este de a folosi e-Pachete . Putem împărți mai mare de pachete în pachete mai mici.

NOTĂ: atunci Când pui mai multe articole în coșul de cumpărături, costul de transport maritim ar putea fi dublat. Cu toate acestea, atunci când plasați comanda, costul de transport va fi redusă automat/reduse. Dacă nu sunteți mulțumit cu prețul de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă putem oferi o opțiune mai bună!

Nylon/Lycra Dans Pol Lenjerie Hot Shorts

Descriere:

1, Dimensiuni Grafic: (Atenție, Vă Rog)

Măsurătorile sunt pentru oameni, NU pe haine:

2, culorile enumerate mai jos sunt ceea ce putem face. Orhidee, Bleumarin, și Armata Verde poate fi comandat cu cererea.

3, Nylon/Lycra Dans Pol Lenjerie De Corp, Pantaloni Scurti , De Înaltă Wasit ;

4, Culorile De Afișare:

5, Calitate Introducere:

Ce este material greutate?

Greutatea materialului este de grame/metru pătrat (g/ m2 ), care este un foarte important tehnice index de tricot.

Deci, prin prezenta ne-ar dori să explic de ce calitate este mai bine în conceptul de G/ M2 .

Stoc Si Livrare:

6, în Cazul în care elementele sunt stocate, acestea pot fi expediate imediat. Dacă nu, este nevoie de DOAR câteva zile pentru a termina-le ca le face în propria noastră fabrică.

7,Timp De Livrare = Timpul De Prelucrare + Transport. Timpul de livrare depinde de metoda pe care o alegeți și ce țară comanda va ajunge. Dacă sunteți din sua, marea britanie, Australia și Canada, ePacket poate fi folosit (deși este posibil să nu fi capabil de a alege de pe acest site. Putem aranja pentru tine în funcție de ordinul de mărime). Este nevoie de 8-10 zile pentru a ajunge pentru ePacket. Cea mai ieftina metoda de transport maritim este China Post de Aer care poate dura de la 10 zile până la mai mult de 1 lună bazate pe diferite destinații. Deci, dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să alegeți DHL sau EMS. În caz contrar, NU ne PUTEM asuma responsabilitatea pentru întârziere de ordinul dacă alegeți CHINA POST de AER. Vă mulțumim pentru înțelegere pe această temă!

Retur Si Schimb:

8, Calitatea este asigurată. Dacă aveți nevoie pentru a reveni sau de schimb, vă rugăm să includeți poștale pentru a fi trimis înapoi sau înainte. Multumesc.

Etichete: imbracaminte femei, dans nailon, femei pentru dans, Ieftin imbracaminte femei, De înaltă Calitate, dans nailon, China femeie imbracaminte Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate