6pcs 30cmx40cm Microfibra Lustruire Curatare Prosoape de Sticlă Oțel Inoxidabil Strălucire Pânză Geam Parbriz pânză

44.17lei


Detalii produs: Dimensiuni și Greutate: 30cmx40cm(12"x16 ") 37g per bucata Material: Microfibră (80% Poliester, 20% Poliamidă) Caracteristică: exceptionala pe suprafete lucioase, ideal pentru sticla, robinete, fierbător, prăjitor de pâine din oțel inoxidabil și elimina murdărie greu cu ușurință cu unic scară țese spumante rezultate doar cu apa compact și ușor pentru a stoca complet papanicolau gratuit, Acest prosop este conceput pentru scame și streak-utilizarea gratuită pe oglinzi, sticlă și suprafețe lustruite. Funcționează bine pentru curățarea de praf și ceață atunci când este utilizat uscat, și o lumină cu vapori de apă sau soluție de curățare va ajuta rupe mai persistente pete. Mai Multe Poze:

CARACTERISTICĂ: de exceptie pe suprafete lucioase, ideal pentru sticla, robinete, fierbător, prăjitor de pâine din oțel inoxidabil și elimina murdărie greu cu ușurință cu unic scară țese spumante rezultate doar cu apa compact și ușor pentru a stoca complet frotiu-gratuit

Cele mai groase fibre și lor unic scară țese dă pânză extraordinara sa putere de curățare. Se poate elimina greu murdăria cu ușurință. Este de exceptie pe suprafete lucioase si va pleca robinete, fierbător, prăjitor de pâine și oțel inoxidabil complet frotiu-gratuit.

INSTRUCȚIUNI DE SPĂLARE:

Se spală la mașină caldă și separat,

Tambur scăzut uscat sau aer uscat,

Nu material softner,

Nici un înălbitor. TRANSPORT

1.Ne va livra comanda dvs. în termen de 3 zile de la primirea de plată.Va primi informații de urmărire pachet de îndată ce comanda dvs. este expediat.

2. Taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse. Cumpărătorii suportă toate responsabilitatea pentru toate costurile suplimentare suportate (dacă există).

SERVICIUL CLIENȚI ȘI FEEDBACK-UL

Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să NE CONTACTAȚI în PRIMUL rând, prin e-mail sau TradeManager. Vom lucra cu tine pentru a rezolva problema.

Ne străduim pentru 5 stele în Feedback-ul. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați ce putem face pentru a face experiența dumneavoastră una mai bună. Satisfactia clientului este prioritatea noastră. Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru clienții care finaliza o tranzacție cu noi. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunt de 5 stele mulțumiți de serviciile noastre.

Etichete: suport prosop cu cârlige, cârpă din microfibră, pânză portofel, Ieftine suport prosop cu cârlige, De înaltă Calitate cârpă din microfibră, China pânză portofel Furnizorilor.


( 3 Rating )

Cantitate