Extrem de Moale Acrolink Argint Pur + OCC Aliaj Semnal Tefl PUPA Căști Căști Cablu 53*0.05 Dia:0.65 mm

1 692.65lei


Element Stare: nou fara ambalaj de vânzare cu amănuntul.

Acest lucru este cel Mai Pur Argint + OCC cablu vrac. Utilizați acest cablu puteți personalizat cel mai bun earpone cablu. Acest cablu este Extrem de Moale ,Elasticitate Scăzută, Scăzută Stetoscop Efect, Si usor de lipit.

Acest cablu îmbunătăți sunet pentru casti bine, Bass mai Profund și Mai proeminent bariton,Nu mai bine Vrac cablu de mult de acest lucru.

Plata

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a astepta.

Transport

Vă rugăm să rețineți: Acest produs este livrat din china, tot din articol vor fi expediate în termen de 2 până la 10 zile, după care îl plătiți . Dacă sunteți un angrosist,vom alege cel mai bun mod de EMS, DHL, Fedex pentru a livra coletul pentru tine daca comanda dumneavoastra este de transport maritim de transport maritim expres. Dacă sunteți comerciant vom livra coletul prin registrul pachet pentru tine.

De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

Orice întrebări vă rugăm să trimiteți e-mail la 24 de ore, serviciu de caseta de e-mail , vă Vom oferi un răspuns în termen de 48 de ore.

Dacă elementul este defect, vă rugăm să-mi spuneți cât mai curând posibil după primirea produselor. Elementul va fi returnat starea inițială, în scopul de a obține rambursarea și înlocuit (vă rugăm să întrebați-ne revenind adresa înainte de a o trimite înapoi.) Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de transport, atunci când de transport maritim de produse.

Termeni de vanzare

Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice dispute, te rog da-mi o oportunitate de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Etichete: cablu pentru căști, casti cablu de argint, argint casti cablu, Ieftin cablu pentru căști, Căști de înaltă Calitate cablu de argint, China argint casti cablu Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate