25,4 mm/25.4 mm si 30 mm Inel Dublu pentru 20mm Șină de Montare Pentru Lanterna de Aplicare Pușcă în aer liber, Accesorii de vânătoare transport gratuit

14.15lei


Descriere Produs:

25,4 mm diametru montare la partea de sus și de 30mm diametru monta la partea de jos pentru lanterna, laser, aplicare etc.

Perfect pentru asigurarea lanterna pentru arma sau domeniul de aplicare, atunci când lampă pentru multe alte utilizări

1)Diametru: 25.4 mm/25.4 mm si 30 mm Inel

2)Lungime: aproximativ 85mm (3.35 inch)

3)Greutate (net): 54g (1.6 uncie)

4)Cu partea picatinny feroviar pot atașa mai multe elemente

Mare-durabilitate aliaj de aluminiu negru mat și frumos completează

5)Construit Material: Aliaj De Aluminiu.

6)culoare:Negru Mat

Putem livra coletul prin DHL, EMS, China Post, Singapore Post și alte metode.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. putem scrie "probă" sau "cadou" pe ambalaj pentru a evita unele le dacă cumpărătorul a cerut.

Pachetele vor fi trimise în termen de 2-4 zile lucrătoare de la efectuarea plății. dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la comanda sau pachetul, vă rugăm să ne observe inainte de plata, sau ne va folosi implicit de pachete.

Coletele expediate prin China Post și Singapore Post, de obicei, dura 3-5 busines zile pentru a arăta lor de urmărire informatii on-line. Puteți urmări coletul informații-te on-line cu numărul de urmărire, sau cere-ne pentru ajutor.

Poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau de culoare între produsele primite și fotografii on-line, pentru că de diferite dimensiuni și culori monitor. dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% la fel, vă rugăm să ia în considerare înainte de cumpărare.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5-star feedback-ul, care e foarte important pentru alți cumpărători și noi.

dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau de a deschide un litigiu, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta, ca retrimite unul nou sau restituire. vom aprecia dacă ați putea lua în considerare.

Etichete: Inel 30mm, 30mm inel de montare, Domeniul De Aplicare Monteaza & Accesorii, Ieftine inel 30mm, De înaltă Calitate 30mm inel de montare, China domeniul de aplicare monteaza & Furnizori de accesorii.


( 2 Rating )

Cantitate