Mici dimensiuni mini 1602LCD modul de afișare 16x2 caractere lcd LC1629SFDYH6-D HD44780 OM16213 FMA16213 LMB162XBC PC1602-K

32.16lei


LC1629-SFDYH6-D acest produs ne poate oferi 1buc 1buc cablu și conector gratuit .

Acest produs este potrivit pentru aplicații industriale, de înaltă fiabilitate!

Dezvoltarea poate oferi informații detaliate și suport tehnic ! Pls. contactați-ne .

Note

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi . dacă aveți orice problemă, Pls. contactați-ne în primul rând. Eu cred că putem rezolva problema împreună. Multumesc,

Despre noi

Înființată în 2001 de un grup de experiență R&D ingineri în LCD industrii, Laurel Electronics Ltd. este recunoscut ca unul dintre cele mai progresiste companii în proiectare și producție de dimensiuni mici și medii dimensiuni LCD module în China continentală.

Am lucrat cu partenerul nostru, companie, Slava Sunet (Asia) Ltd. de la Hong Kong international pentru clienții din statele UNITE ale americii, Europa și multe alte țări.

Susținută de rigid sistem de management de calitate, produse inovatoare, modele și bine echipate facilități de producție, putem oferi cuprinzătoare, cost-eficiente și de înaltă calitate de servicii cu valoare adăugată pentru clienți. Laurel ofera o gama larga de standard și personalizate concepute module, caracter grafic, COB, COG și TAB-ul, și diverse sisteme de iluminare. Aplicațiile variază de la instrumente de control de proces, de consum, medicale, POS pentru comunicații.

Recunoscând că globale de protecție a mediului este responsabilitatea tot timpul din lume, Laurel livrările de produse Conforme cu RoHS pentru clienții noștri.

De la fondarea sa, Laurel a avut loc la principiile de "Colaborare", "Inovație", "Calitate" ca filosofia noastra de afaceri. În viitor, Laurel va, de asemenea, să depună eforturi pentru a satisface nevoile clienților și de a adăuga valoare pentru clienți.

Contactați-ne pentru cerințele dumneavoastră și vă poate ghida prin cele mai bune LCD-sistem pentru aplicațiile dumneavoastră.

Termenii De Livrare

1.China Post și HK post este Înscriși mail. ia 15-30 zile pentru a ajunge. undeva va avea nevoie de mult mai mult! Dacă în situații de urgență.Pls alege DHL/FEDEX/TNT/EMS .

2.Nu suntem răspundere pentru orice taxe, impozite și taxe. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Feedback-ul:

1. Toate e-mailurile vor fi răspuns cu 1business zi. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să resping dvs. de e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil

2.Am sincer sper că puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile, care sunt de o importanță vitală pentru creșterea companiei noastre, bune feedback-ul este cel mai bun suport pentru noi, Dacă aveți orice problemă, pls.contactați-ne . Sper să ai o călătorie de afaceri în magazinul nostru ,vă Mulțumesc !

Etichete: lcd lcd, lcd 16x2, lcd hd44780, Ieftin lcd lcd, De înaltă Calitate, lcd 16x2, China lcd hd44780 Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate