NOUL Corp Slăbire Burtă Formator Curele Brâu Formatori Burta Trimmer Suport Corset de Sănătate Corset Slim Lenjerie Modelatoare

48.93lei


Citiți Înainte De Cumpărături 1. Culoare : din Cauza limitărilor în monitor,fundal,iluminat diferențe, culorile arătat nu poate fi 100% la fel cu elemente reale. 2. Dimensiuni : cele Mai multe elemente veni cu ASIA dimensiune. Acesta poate fi mai mic decât NE/EURO dimensiune . Vă rugăm să luați o privire la detaliată măsurare în dimensiunea diagramă, mai degrabă decât a alege de S/M/L numai.Noi nu facem responsabili din cauza ta greșeală. Dimensiunea poate varia de aproximativ ±1 inch din cauza diferitelor metode de măsurare, care nu este o problemă de calitate. (1 cm=0.39 inch;1 inch=2,54 cm) 3. Preț și calitate : Dacă un pret 9.9$, putem promisiunea de bunuri în valoare de mai mult de 19.99$,dar nu pot promite este de 99.99$.Dacă cineva care să plătească 9.99$ dar vreau 99.99 calitate.Nu putem face asta. 4. Transport : Dacă nu primiți elementul pentru o lungă perioadă de timp,vă rugăm să ne contactați în primul rând,vom extinde primi timp pentru tine. Vă mulțumim pentru înțelegere! Bucura-te in magazinul meu! O(∩_∩)O~ TIP: 2 tipuri de DIMENSIUNI: M wasit 58-73cm; L wasit 66-84cm; XL wasit 78-91cm.

Etichete: slăbire burtă shaper, slăbire burtă, burtica formator burta lenjerie, Ieftine slăbire burtă shaper, De înaltă Calitate slăbire burtă, China burtica formator burta lenjerie de Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate