DPF Speciale în Formă de Diamant pictura cruciulițe Religioase faraon Mozaic Diamant Rotund Broderie decor acasă meserii imagine

83.30lei


Bine ati venit la DPF Magazin oficial

Добро пожаловать в DPF Официальный магазин

DPF are capacitatea de a produce și de design

Diamant pictura este o operă de artă, cu efect decorativ,Diamant pictura este un simplu și ușor pentru a finaliza

DIY produs Diamant pictura metoda de producție este foarte simplu, potrivit pentru persoane de diferite vârste să fac. Copiii pot folosi diamant pictura pentru a dezvolta inteligenta. Tinerii pot cultiva interesul, usurinta de stres, de a dezvolta gândirea. Bătrânul se pot cultiva hobby-uri și să petreacă timp cu Diamant pictura procesul de producție este simplu, în următoarele detalii vor fi diamant pictura procesul de producție,nu vă faceți griji,este foarte ușor. Putem oferi clienților cu transport gratuit si produse de calitate Pentru clientii vechi, pentru a oferi mai multe reduceri și logistică rapid în Cazul în care clientul alege mai multe produse, va oferim curierat comercial și prețul cu ridicata, cum ar fi DHL Bucurați-vă de cumpărături fericit

Ne sunt de vânzare produse bune, de calitate, printr-o verificare strictă, vom alege întotdeauna cel mai bun exercițiu și canvas la cele mai bune clienților, știm că clienții finaliza o lucrare bine este foarte dificil, DPF va pentru lucrări alege material Fin, va fi perfect lucrări de parteneri, vă Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră pentru DPF !!!

Nume de Brand: DPF

Aplicație: acasa/hotel/birou de decor si cadou

Diamond tip: Rubik Cub de Diamant Rotund și Speciale în formă de Diamant

Despre diamant cantitatea: cu 30% mai mult cantitatea de diamant, absolut suficient

Diametrul de diamant: 2.8 mm

Panza dimensiune: 60*80cm

Dimensiune imagine: 51*71cm

Diamant de culoare specii: 36

Diamant pictura articol includ :

Cutie de ambalare, masina de gaurit, punct de gaurit pen, noroi de foraj, sheng burghiu placa, pensete, pânză brodată, supapa de sac.

Ambalaj frumos :

Puternic ambalaje din carton, pentru a proteja produsele de a fi deteriorate în timpul transportului, vă rugăm să nu ezitați să cumpere.

Etichete: pictura cross stitch, Diamant Pictura Cross Stitch, diamant pictura, Ieftine pictura cross stitch, De înaltă Calitate de diamant pictura cross stitch, China diamant pictura Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate