A4 hârtie de Scris Clipboard faux din piele PU Desen Tampoane Floder Birou Rechizite High End Semnătura Carte LOGO-ul Personalizat

16.81lei


Vă rugăm să rețineți: Dacă produsul opțiune este întâmplătoare, ea înseamnă culoare și soiuri nu sunt disponibile pentru selecție. Datorită lumină și ecran diferențe, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. Vă rugăm să înțelegeți. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare este completă. Adresa nu poate fi modificat după livrare. putem picătură de transport maritim comanda,Nu facturi și reclame sunt furnizate.

Descriere

Capac material: faux din piele PU ;

Dimensiune: 328mm x 230 mm (L*W)

Lista de ambalare: 1 BUC x hârtie de Scris; Pentru că nu există nici o opțiune de culoare în sistem ,aveți nevoie pentru a lăsa un mesaj despre culoare în ordine .dacă nu ,o vom trimite la întâmplare.

Hi Prieten! Poți personaliza logo-ul pe acest tip de hârtie de Scris f sau a unei taxe suplimentare. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați.

Poze

4 magneți poate deține aproximativ 12 coli de hârtie.

LOGO-ul Personalizat putem personaliza LOGO-ul sau Textul de pe acest produs, dar pentru un cost suplimentar. Dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să ne contactați; Extra cost:1-5 buc ($ 10),6-10 buc (6 dolari ) ,mai mult de 10 buc (gratuit). Dacă vă asigurați-vă că pentru a personaliza, te rugăm să trimiți logo-ul de design pentru a ne prin e-mail , atunci vom face un design grafic pentru tine.Dacă vă confirma design grafic, puteți plasa comanda ,va Vom fi terminat în termen de 5 zile pentru dvs. de producție și de livrare. Vom gravare cu laser LOGO-ul sau Textul de pe coperta.Efectul este prezentat mai jos. E-mail nostru: 417084848 @ qq.com Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați prin mesaj.

Alte Bunuri

Etichete: a4 scris pad, clipboard clipboard, scris clipboard, Ieftine a4 scris pad, De înaltă Calitate clipboard clipboard, China a scris clipboard Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate