WALFOS non stick rezistent la căldură FDA lingura de silicon de gătit polonic de supa bucătărie polonic

17.09lei


Notă!!! Multi vanzatori de pe Vanzari-Cost.news utilizarea fals material de silicon pentru a copia WALFOS produse recent. ne-au dat in judecata acum. Fals material silicon este toxic și rău pentru sănătatea noastră,nu se poate atinge direct de alimente.

Original WALFOS eticheta Toate WALFOS produse va h ave Original WALFOS eticheta din ambalajul.Dacă nu-l găsești în ambalaj, produsul este fals!!! Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați dacă găsiți fals WALFOS produs de pe Vanzari-Cost.news.

Alimente Grad Silicon

Toate Originale WALFOS Brand sunt produse de Calitate Alimentară , fara miros , BPA Free de înaltă calitate platinum material silicon, nu ieftin TPR cauciuc sau material.

Nostru silicon material este același ca silicon copil suzeta ! De ce folosim acest silicon de înaltă calitate? Pentru că este sigur pentru oameni să-l folosească în cuptor, frigider și sănătatea noastră. Sper dragostea de familie și bucurați-vă de WALFOS din silicon de înaltă calitate a produsului.

Rapid de transport maritim!!! ----- Descriere produs: -Top-Grad de Silicon este Non-Stick, fără BPA, Latex-Free & FDA Certificate de Calitate Alimentară -Extrem de rezistent la căldură - Bucatarie Câștigătorii de gatit/copt ustensile sunt rezistente la căldură, ele pot rezista până la 480° F , fără a afecta calitatea. -Toate Piesele Sport Manere Ergonomice & Margini Flexibile pentru Rapid și Ușor Alimente de Presă-Curatare este simplu si fara efort. Vom folosi numai de igienă și mașină de spălat vase în condiții de siguranță a materialelor. Nu greu pentru a curăța locurile sau riscul de acumularea de bacterii. -Acestea sunt realizate din ultra durabil și silicon sanitar.

Walfos Magazin

Etichete: polonic bucătărie, non stick, silicon polonic, Ieftine polonic de bucătărie, De înaltă Calitate non-stick, China silicon polonic Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate