New Classic Inox Coliere Barbati Gotic Străpuns Pentagrama Pandantiv Colier de 22 inch Negru Aur de Moda guler

40.14lei


Material: Oțel Inoxidabil Dimensiune Pandantiv: 1.6"(4,2 cm)*1.3"(3.3 cm) a Lanțului de Dimensiuni: 22"(55cm)*0.12"(3mm), Vine cu un Cadou GRATUIT Sac ! 30 De Zile Banii Înapoi De Garantare.

De ce să alegeți Bijuterii din Oțel Inoxidabil?

Bijuterii din Oțel inoxidabil nu pătează și se oxideze, care poate dura mai mult decât alte bijuterii. Acesta este capabil să îndure o mulțime de uzură și lacrimă. Și este uimitor hipoalergenic. Astfel de avantaje pot face mai popular accesoriu.

De ce au nevoie de Bijuterii din Oțel Inoxidabil?

De înaltă calitate din oțel inoxidabil are o rezistenta mare la rugina, coroziune și defăimare, care necesită întreținere minimă. Din oțel inoxidabil este una dintre cele mai bio-compatibile metale, atât de bijuterii din oțel inoxidabil este uimitor de antialergică, din cauza sale proprietăți anti-alergice. Ca unul dintre cel mai puternic dintre toate bijuterii de metale, a nu se oxida și va fi foarte durabil. Toate face un top accesoriu de moda pentru a completa garderoba ta, cu design elegant, contemporan styling oferite de bijuterii din oțel inoxidabil.

Etichete: din oțel inoxidabil colier, colier din oțel, moda colier, Zboruri ieftine din oțel inoxidabil colier, Colier din oțel de înaltă Calitate, China moda colier Furnizorilor.


( 2 Rating )

Cantitate