WLure 8.5 cm Corpului Clare Minnow Crankbait Apă de adâncime mică Momeli de Pescuit Nevopsite Spații Mari pentru Personalizat Atrage Pictura UPM597P10

36.27lei


Caietul de sarcini: Cantitate: 10 momeli per pachet

Lungime: 3 1/3 inch (8.5 cm) Lungimea Corpului: 3 inch (7.6 cm), Greutate: 1/4 oz (7.1 g) Mărimea ochiului: 5 mm (nu veni cu pescuit ochii și inele despicate) Tip: Gol Atrage Corpul(nu veni cu cârlige de pescuit și inele despicate)

Profunzime: Superficiale

Caracteristici:

Performanță Excelentă De Înaltă Rezoluție Corpul Detaliu Echilibru Rattle Sistem

Servicii:

De transport maritim în 24 de ore

24/7 Customer Service

Descriere:

Minnow momeli sunt proiectate să plutească la suprafață până când acestea sunt trase. Apoi fața lor de pe buze scoate-le sub apă și dă-i-o strâns clătina care arata foarte mult ca o luptă baitfish. Nu fi într-o grabă pentru a începe prelua imediat după ce-am aruncat un minnow. Lăsa să se odihnească în apă pentru o vreme. Apoi, începe cu un cuplu de lumină spasmele. Crește intensitatea spasmele până când veți obține o reacție. Încercați un ticălos-pauză-ticălos prelua, sau de a menține tensiunea în timpul de recuperare pentru a menține conectați doar sub suprafața apei.

Alege dimensiuni si culori care imita cel mai bine peștii sau se prăjește în apă. Pentru minnow prize de a face cel puțin suma de miscari la suprafață, acestea sunt cele mai potrivite pentru a calma condiții de suprafață și apă limpede. Ei au, de asemenea, un aspect natural și atrage greve, chiar și în timp ce ei plutind nemișcat pe apă.Minnow momeli sunt proiectate să plutească la suprafață până când acestea sunt trase. Apoi fața lor de pe buze scoate-le sub apă și dă-i-o strâns clătina care arata foarte mult ca o luptă baitfish. Nu fi într-o grabă pentru a începe prelua imediat după ce-am aruncat un minnow. Lăsa să se odihnească în apă pentru o vreme. Apoi, începe cu un cuplu de lumină spasmele. Crește intensitatea spasmele până când veți obține o reacție. Încercați un ticălos-pauză-ticălos prelua, sau de a menține tensiunea în timpul de recuperare pentru a menține conectați doar sub suprafața apei.

Alege dimensiuni si culori care imita cel mai bine peștii sau se prăjește în apă. Pentru minnow prize de a face cel puțin suma de miscari la suprafață, acestea sunt cele mai potrivite pentru a calma condiții de suprafață și apă limpede. Ei au, de asemenea, un aspect natural și atrage greve, chiar și în timp ce ei plutind nemișcat pe apă.

Etichete: momeală de pescuit, atrage nevopsite, minnow crankbaits, Ieftine momeală de pescuit, De înaltă Calitate atrage nevopsite, China minnow crankbaits Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate