TM9820:0.375 mm *50m ca proba de dublu partea de fir reflectorizant. poliester class2 reflectorizante fire pentru tricotat de Mână haine

29.70lei


1.Suport: 100% poliester

2.Culoare: gri

3.LĂȚIME:0.376 mm lățime ,dacă aveți nevoie de lățime specială ,lăsați un mesaj pentru mine

4.Lungime: 50meters/rola doar ca probă .

5. Retro-reflectorizante de coeficient: R>230

6.Spalare: 25 cicluri de spălare @ 60 grade

7.Aplicare: se coase pe mare vizibilitate îmbrăcăminte, sportwear, produse în aer liber; sepci, genti, pantofi, etc.

Ecellent Argint proprietăți reflectorizante, de Siguranță avertisment rolul de a Face viața ta mai multă siguranță.

Shippment:

Stimati clienti, va vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că:

Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate timp de livrare. Nu vom rambursa shiping tarifele pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Vă mulțumim pentru înțelegere în avans !

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

În cazul în care cumpărătorii au nevoie de produsele returnate. Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Vă mulțumim pentru înțelegere în avans !

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că elementul receied este în culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere în avans !

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca negativ feeback. vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă mulțumim pentru înțelegere în avans !

Etichete: fir reflectorizant, reflectorizante fire, de filetat thread, Ieftine fir reflectorizant, De înaltă Calitate reflectorizante fire, China de filetat thread Furnizori.


( 0 Rating )

Cantitate