39MM 236 KIT CILINDRU SE POTRIVEȘTE HUS. 235 240 DRUJBA DRUJBA ZYLINDER ASSY W/ SET SEGMENȚI PIN CLIPURI REPL.# 545 05 04-18

128.44lei


39 DE MM KIT CILINDRU SE POTRIVEȘTE HUS. MODELUL 236 240 CHIANSAWS TRANSPORT GRATUIT ZYLINDER + PISTON KIT LANȚ VĂZUT O PARTE REPL. P/N 545 05 04-17 , 545 05 04-18

ACEST ELEMENT ENUMERAT ESTE VORBA DE O ÎNALTĂ CALITATE AFTERMARKET KIT CILINDRU PENTRU HUSQVARNA DRUJBE . VEȚI PRIMI EXACT ARĂTAT PE IMAGINEA DE MAI JOS(S),VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI POZĂ(E) PENTRU COMPATIBILITATE CU VECHIUL ARTICOL INAINTE DE A COMANDA,AVEM MARE ÎNCREDERE CU CALITATEA DE PĂRȚI .

CAIETUL de sarcini:

DIAMETRU ALEZAJ : 39MM

APLICAȚII:

HUSQVARNA SE POTRIVESTE CHIANSAW MODEL(E) 235 236 240 SI MAI MULT .

CRUCE DE REFERINȚĂ:

ÎNLOCUIEȘTE OEM PART#(S): HUSQVARNA 545 05 04-17 , 545 05 04-18

PACKEAGE INCLUDE:

1 X KIT CILINDRU

>

E-MAIL SAU MESAJ DE ÎNTREBĂRI ÎNAINTE DE A CUMPĂRA, VÂNDUTE CA ESTE,NICI O RESTITUIRE DACĂ ESTE GRESEALA TA!! NOI NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU MISORDERED PIESE DE SCHIMB ,VĂ RUGĂM SĂ ASIGURAȚI-VĂ DE PARTEA TA ÎNAINTE DE BIDING!!

VĂ RUGĂM SĂ EXAMINEZE TOATE IMAGINILE CU ATENȚIE,NU EZITAȚI SĂ PUNEȚI ÎNTREBĂRI SAU SĂ SOLICITE IMAGINI SUPLIMENTARE, VOM ACCOMMDATE TINE. PLS DAU SEAMA CĂ TOATE PIESELE PE CARE LE-AM ENUMERAT AICI SUNT DE BRAND NOU ,NU A FOLOSIT NICIODATĂ . FACEM TOT POSIBILUL SĂ DESCRII PĂRȚI ÎN MOD CLAR. NE STRĂDUIM PENTRU A OFERI EXPERIENȚĂ DE 5 STELE, DAR OCAZIONAL AM FĂCUT O GREȘEALĂ.VĂ RUGĂM SĂ NE ANUNȚAȚI DACĂ AVEȚI O PROBLEMĂ, DĂ-NE O ȘANSĂ DE A FACE DREAPTA PE EA ÎNAINTE DE A PLECA DE FEEDBACK NEGATIV!

POZELE POT SPUNE MAI MULTE ATUNCI PUTEM ,CEEA CE VEZI ESTE CEEA CE VEȚI PRIMI ,VĂ RUGĂM SĂ ASIGURAȚI-VĂ CĂ SE POATE POTRIVI MOTORUL, ÎNAINTE DE A CUMPARA PE EA.

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

AM EXPEDIAT LA WORDWIDE,CU EXCEPȚIA APO/FPO ELEMENTELE SUNT EXPEDIATE DIN CHINA FOLOSIND AER ÎNREGISTRAT MAIL,AJUNGE LA CELE MAI MULTE DINTRE ȚĂRILE ÎN TERMEN DE 15 LA 25 DE ZILE LUCRĂTOARE TIMPUL DE LIVRARE DEPINDE DE DESTINAȚIE ȘI DE ALȚI FACTORI, ACEASTA POATE DURA PÂNĂ LA 30 DE ZILE LUCRĂTOARE

DETALII DE PLATĂ ACCEPTĂM ESCROW AICI.TOATE CARDURILE DE CREDIT MAJORE SUNT ACCEPTAT PRIN PLATA SECURIZATĂ CU ESCROW INSTANT ESCROW DE PLATĂ ESTE PREFERATĂ DE PLATĂ,VOM ACCEPTA CU PLĂCERE WESTER UNION.VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI DACĂ AVEȚI NEVOIE DE O ALTĂ METODĂ DE PLATĂ . VĂ RUGĂM SĂ ACORDE CU PROMPTITUDINE THRU.SISTEMUL DE CUSTODIE PENTRU A FINALIZA TRANZACȚIA PENTRU CEL MAI RAPID DE TRANSPORT MARITIM CA ACEST LUCRU ESTE SAFTE ȘI UȘOARĂ METODĂ. NE VA LIVRA COMANDA DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNDATĂ CE PLATA DVS. ESTE ELIMINAT.

GARANȚIE 12 LUNI DE GARANȚIE . CUMPARA CU INCREDERE! DACĂ NU SUNTEȚI MULȚUMIT CÂND VOI PRIMI PRODUSUL.VĂ RUGĂM SĂ RETURNAȚI-L ÎN TERMEN DE 14 ZILE PENTRU INLOCUIRE SAU BANII INAPOI. DAR VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎNAINTE DE A REVENI. DACĂ ELEMENTUL ESTE DEFECT, ÎN 3 LUNI , VA VOM TRIMITE UN ÎNLOCUITOR FĂRĂ EXRA ÎNCĂRCĂTOR, SAU OFERTA DE RAMBURSARE DUPĂ CE NE-RECEPTOR ELEMENTUL DEFECT. DACĂ ELEMENTUL ESTE DEFECT, DUPĂ 3 LUNI,PUTEȚI TRIMITE-L ÎNAPOI LA NOI. VĂ VOM TRIMITE UNUL NOU DUPĂ CE A PRIMIT ELEMENTUL DEFECT.DAR TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ TAXĂ SUPLIMENTARĂ DE TRANSPORT.

POLITICA DE RETURNARE NOI NU ACCEPTĂM RETURURI/PUNCTURI . VREM CA TU SĂ FII FERICIT CU ACHIZIȚIA.VOM FACE TOATE EFORTURILE REZONABILE PENTRU A CORECTA ORICE PROBLEME CU COMANDA DVS.. ÎN CAZUL ÎN CARE COMANDA AJUNGE DETERIORAT SAU ELEMENT(E) CARE SUNT GĂSITE DEFECTE ,TREBUIE SĂ NE ANUNȚAȚI ÎN TERMEN DE 3 ZILE LUCRĂTOARE DE LA PRIMIRE. PRODUS(E) VA FI TRIMIS ÎNAPOI CĂTRE CUMPĂRĂTOR DUPĂ CE A DAT DOVEZI FOTOGRAFICE PRIN E-MAIL.MARFA POATE FI RETURNAT ÎN TERMEN DE PATRU SĂPTĂMÂNI DE LA CUMPĂRARE. PRODUS(E) TREBUIE SĂ FIE RETURNATE ÎN NOI, NE-FOLOSIT STARE, IN AMBALAJUL ORIGINAL, COMPLET CU TOATE MATERIALELE DE AMBALARE, DOCUMENTE, ETC. PRODUS(E) CARE AU FOST ÎN STAGNAT ,SAU NU ÎN NOILE CONDIȚII, NU VA FI ACCEPTAT. DACĂ SUNT DOAR NEMULTUMITI CU STAREA DE ELEMENTUL(E) SAU DE A SCHIMBA MINTEA TA DESPRE EA.PUR ȘI SIMPLU TRIMITE-O ÎNAPOI ÎN TERMEN DE 7 ZILE DE LA PRIMIREA TIMPUL ȘI NE VA TRIMITE UN ALT PE SAU TRIMITE UN ALT UNUL SAU OFERI O RAMBURSARE. TOATE DECLARAȚIILE SUNT SUPUSE LA 20% ȘI RE-STOCARE TAXĂ.ACEASTĂ TAXĂ ACOPERĂ DE PROCESARE CARD DE CREDIT, COSTURILE ȘI CHELTUIELILE DE RETURNARE OBIECTE DE INVENTAR.TAXELE DE TRANSPORT SUNT NON-RAMBURSABILE. VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE RETURNARE .

ALTELE

NOI NU SUNT RESPONSABIL PENTRU ORICE TAXE VAMALE SAU TAXE LA IMPORT. VOM LĂSA FEEDBACK-UL POZITIV DE LA PRIMIREA DE PLATĂ,VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI DACĂ NU SUNTEȚI MULȚUMIT CU ELEMENTUL DUPĂ CE-L PRIMEASCĂ. TOATE E-MAILURILE SAU MESAJELE VOR FI RĂSPUNS ÎN TERMEN DE 1 ZI LUCRĂTOARE. DACĂ NU PRIMIȚI RĂSPUNSUL NOSTRU ,VĂ RUGĂM SĂ RE-TRIMITE E-MAIL ȘI VĂ VOM RĂSPUNDE LA TINE CÂT MAI CURÂND POSIBIL. CUMPĂRĂTOR SERIOS NUMAI! VĂ ROG SĂ VĂ PUNEȚI LICITAȚI DOAR DACĂ SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI TERMENII. NOI EN-GROS, VĂ RUGĂM SĂ CONTACTAȚI CU NOI PENTRU MAI MULTE EN-GROS PRETUL NU VOM DISPPOINT PENTRU TINE ! DACĂ NU AȚI GĂSIT CEEA CE CĂUTAȚI,VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ CONTACTAȚI CU NOI PRIN E-MAIL SAU MESAJ PE Vanzari-Cost.news,,AM PUTEA AVEA SAU PUTEȚI SĂ-L PENTRU TINE .

DESPRE NOI

DUMNEAVOASTRĂ MICI PIESE DE MOTOR ONE-STOP SURSĂ

"CALITATEA ESTE TOTUL ..."

CALITATEA ESTE CHEIA SECRET PENTRU SUCCESUL NOSTRU ÎN PIAȚA GLOBALĂ.

EXPRES PLATA SI SERVICII DE LIVRARE PENTRU COMANDA DVS.

ACEST LUCRU ESTE DRAGON PIESE DE MICI DIMENSIUNI -ESTE UN FULL KOMMER MOTOARE MICI MAGAZIN ÎN SHENZHEN CHINA, UN DISTRIBUITOR GLOBAL DE CALITATE PROFESIONALĂ,DE PRECIZIE PIESE DE SCHIMB PENTRU FERĂSTRAIE, COSITOARE,FREZE CU PERII,TRIMMER,POMPA DE APA ,SCUTERE, DU-TE CARTURI ȘI MULT MAI MULT . GAMA NOASTRA DE PRODUSE CUPRINDE FERME ȘI GRĂDINĂ, MAȘINI ,UTILAJE FORESTIERE , UTILAJE DE CONSTRUCTII SI MULTE ALTE MOTOARE MICI, ÎNLOCUIRE PIESE DE SCHIMB ȘI ACCESORII PENTRU A SE POTRIVEȘTE CELE MAI MULTE BRANDURI DE RENUME MONDIAL.NOI TRANSPORTA PIESE PENTRU APROAPE ORICE MARCA DE PUTERE QUIPMENT.VOM LIVRA O PARTE(E) DE AER ȘI DE ETANȘARE LA NIVEL MONDIAL. TOATE PRODUSELE NOASTRE VIN DIN CHINA, CU PRETURI BUNE , ELE SUNT DE BRAND NOU. SCOPUL NOSTRU ESTE DE A DE LIVRARE DE PRODUSE DE CALITATE PENTRU CLIENȚII NOȘTRI, LA CELE MAI MICI PRETURI

Etichete: piston assy, drujba cilindru kituri, kit cilindru drujba, Ieftine piston assy, De înaltă Calitate drujba cilindru kituri, China kit cilindru drujba Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate