48*48 mm RKC Digital Controler de Temperatura Termostat K/J/E/S/R/PT100 de Intrare, Ieșire Releu de Ou în Incubator

60.21lei


Digital Dual RKC PID Controler de Temperatura CH102, Termocuplu/CDT de intrare,Ieșire Releu

Intrare: Termocuplu/RTD

Ieșire: Releu

Alarma: 1

Alimentare: 100-240VAC, 50/60Hz

Caracteristici:

Aceasta este o ofertă pentru un afișaj dual universal digital programabil de temperatura controller care suporta mai multe tipuri de termocuplu senzor . Acesta poate fi alimentat de 85-265V AC, Consum 5VA. DIN 1/16.

Model : CH102, Universal Intrare+ieșire Releu control PID

Specificatii: Display : afișaj Dual pentru Celsius (C) Gama : - 0-400C (Numai atunci când cu fabrica tip K termocuplu)

Termocuplu K,J,S,E,R,Wre3 ~ Wre25

Termo Rezistor: PT100 Principal de Ieșire: RELEU PID de răcire/încălzire de control 1 RELEU de alarmă: Normal deschis, capacitate 250V/3A AC sau 30V/3A DC 7 diferite Dual combinații de Ieșire cu: high / low / high deviere / abatere ușoară /interval / de interval / ruperea alarma Precizie : 0.5% de Intrare :K,J,E,R,S,PT100,Cu50 Dimensiune : DIN: 1/16 (48 mm x 48 mm x 110 mm) Greutate : aproximativ 200g Individual programabil PID parametri de control .

P, I, d, controlul perioadă, filtru digital coeficient, și mai comandă a Releului de acționare gata să se conecteze design Compact:

DIN 1/8 mare factor de formă pentru a fi inclus/build-in pentru produsul dumneavoastră. Intrare : TC(K, J, S, E) / RTD (Pt100) universal de intrare ieșire de Control : Releu de ieșire de Alarmă : 1 ieșire linie, 7 tipuri de modul de alarmă: high/low/high deviere/abatere ușoară/interval/de interval/rupere de alarmă.

Pachetul include:

1×PID de Temperatura Digital Controller ( NU include termocuplu ) 1 x Manual de Utilizare engleză

Notă: acest lucru nu este inclus Termocuplu. Dacă aveți nevoie de controller atașat de tip K termocuplu, pls pentru următorul link. TKS.

2 BUC/Lot M6 Șurub Senzor de Temperatură Termocuplu de tip K cu 2m cablu de NE$ 5.38 /lot

2 buc / lot

Dacă aveți nevoie de alte caietul de sarcini, va rugam sa ne lăsați mesaje de la noi înainte de plata sau a găsi alte link-uri corecte din Magazinul nostru online. Multumesc.

Aici sunt Legate de alte Produse din magazinul nostru:

Etichete: control vacuum, controlul haine, controlul ciocolata, Ieftine control vacuum, Control de înaltă Calitate haine, China control ciocolata Furnizori.


( 0 Rating )

Cantitate