Noi seobean Bărbați pantaloni scurți Largi boxer acasa pantaloni scurți confortabil moda solidă pantaloni scurți 4 culori S M L XL

38.65lei


Măsurare

Dimensiune Talie

S 25.2-27.5 inch (64-70cm)

M 27.5-39.9 inch (70-76cm)

L 31.5-33.8 inch (80-86cm)

XL 33.8-36.2 inch (86-92cm)

Culoare: Gri ,verde, albastru

Pachetul inclus:1 buc pantaloni scurți

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Despre Plată

Acceptam Alipay.

Retur Și Garanție

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po#

3. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Despre Feedback-Ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: moda mens pantaloni scurți, mens de pantaloni scurți de moda, mens pantaloni scurți, Moda ieftine mens pantaloni scurți, De înaltă Calitate mens pantaloni scurți de moda, China mens pantaloni scurți Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate