Femei 2mm poftă de mâncare lanț de 22" 55cm orice dimensiune opțiune Lanțuri Lungi colier 925 timbru de argint placat cu pungi de cadouri gratuit Colar de Prata

8.18lei


1.Transport

Toate Articolele din magazinul nostru sunt de Transport maritim Gratuit ,modul de transport maritim care va depinde de costul total al comenzii!

Mod de transport maritim(gratuit) Timp de Livrare a Comenzii

China Post 12-25 zile lucrătoare

EMS 8-12 zile lucrătoare >= $200

DHL/Fedex/UPS 3-8 zile lucratoare >= $200

Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat.

2. Feedback-ul

vă rugăm să ne contactați înainte de a da feedback-ul negativ,vă rugăm să ne dea o șansă să te satisfacă din nou.apreciez cooperarea.

3. Mesaj vă rugăm să lăsați un mesaj pe site-ul în timp ce nu prin e-mail pentru culoare și dimensiune doriți înainte de a face plata,astfel încât lucrurile care alege elemente pot vedea cererea ta. 5. Reveni oferim 100% satisfacție de pe site-cumpărare,Banii înapoi garantat la toate produsele noastre,În caz că nu sunt fericit cu ea,am wll procesului de restituire, după ce a revenit.Atâta timp cât elementele sunt în aceeași stare. · Costul de livrare va fi de partea ta vă Rugăm să ne contactați dacă nu obține elementele după o lună de plata,vom verifica cu operatorul de transport și de a răspunde cât mai curând posibil. · Clientul va fi responsabil pentru plata taxelor vamale(dacă este nevoie),te rog spune-ne valoarea pe care doriți să scrie pe vămuire lista, sau ne-am scrie mică cantitate(de obicei mai puțin de 20 usd pentru a evita plata taxelor vamale)pe lista Vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă servi,alege-ne,alege moda.Multumesc!!!!!!

Etichete: ceas pandantiv colier, pandantiv de os, colier pandantiv mic, Ieftin ceas pandantiv colier, De înaltă Calitate pandantiv de os, China colier pandantiv mic Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate