Happyxuan Copii Cool Creative DIY Asamblate Rezervor Model Kituri de Material lemnos Fizice Experiment de Jucarii Educative pentru Copii

40.87lei


6 fierbinte de vânzare a produselor de mai jos vor fi expediate de pe Vanzari-Cost.news depozit direct în termen de 24 de ore.

Happyxuan Copii Cool Creative DIY Asamblate Rezervor Model Kituri din Lemn Artizanat Material de Casă Experiment Știință Jucarii Educative pentru Copii

Produs material:lemn+plastic

Prodcut dimensiune:8*13*10 cm

Notă:prețul este pentru 1 set.

Produsul nu include baterii. și unelte ( cuțite, foarfece, dezizolat, brichete, ciocane mici) ar trebui să fie pregătit de către cumpărător.

Dacă ați cumpărat produsul ca un cadou pentru prieteni, puteți adăuga următoarele punga de cadou în coșul de cumpărături și să cumpere împreună o jucărie. Va rugam sa alegeti marime medie pungi de cadouri pentru acest produs.

Pentru detalii instrucțiuni, vă rugăm să ne contactați prin caseta de mesaj. Multumesc.

Poate știința jucării nu sunt perfecte, dar să se bucure de distracție de a asambla,a explora, și distractiv de îmbunătățire.

Întrebări Frecvente:

1. Despre alb de prelucrare a lemnului de clei:se folosește pentru a lipi lemn. este nevoie de 20 de minute să se usuce, vă rugăm să așteptați cu răbdare.

2. Capătul lung: Scurt Pozitiv End: Negativ

3. Stânga: Drept Pozitiv: Negativ

4. firul rosu se conecteze cu partea Pozitivă, negru sârmă se conecteze cu partea Negativă

5. Aproape cuțitul după a instala bateria.

6. După instalat bateria, motorul nu a alerga.

vă rugăm să verificați cuțitul comutatorul este închis. sau verificați cablul de conexiune este corectă și nu pierde.

De Ce Noi? Happyxuan e-Store este un magazin de peste 4 ani. Ideea noastră este de a oferi cele mai bune jucării educative pentru copii. Suntem tineri, dar ne dorim și vom face noastre cele mai bune. și vocea ta este sursa de efortul nostru. și credem că, comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele. Vă rugăm să contactați prin mesaj dacă aveți orice întrebări, nu contează de unde ești. 1. cum să ne găsiți? Doar de căutare "Happyxuan" în Vanzari-Cost.news. 2. Ambalare vom alege parcelă în mod adecvat pentru a asigura veți vedea cele mai bune fata de produs. 3. De transport maritim nava de Obicei, în ordine, în termen de 3 zile (cu excepția Chineză de Sărbători), cu cel mai bun mod de transport maritim. Pentru comenzi de peste $5, prin poșta Aeriană Înregistrată, poate fi urmărită în țara cumpărătorului. 4.Despre Vamale Dacă aveți nevoie pentru a ambala în pachete mici sau declara valori scăzute pentru a evita vamale, vă rugăm să faceți o notă, în ordine, astfel încât colegii din taxa de transport poate vedea. 5. Post-vânzare și Garanție, Deși vrem să facem cel mai bine, dar greșeli sau unexpectations ar putea intampla. Dacă colet pierdut,rambursare completă sau displace. Dacă produsul este rupt sau produsele cu defecte, rambursare parțială sau completă sau displace. Dacă gresit produse, rambursare completă sau displace. Vă rugăm să acorde o atenție la protecția momentul comenzii. și dacă timpul este cauza, vă rugăm să ne contactați pentru extinderea. După ce ați confirmat primirea comenzii, va avea 15 zile pentru a aplica pentru o restituire. 6. Feedback-ul vă Rugăm să ne ajuta pentru a lumina în sus de 5 stele, dacă vă place noastră de produse și servicii. și călduros bun venit pentru a partaja fotografiile dvs. și fericirea cu noi. 7. Despre Dropshipping Dacă sunteți dropshipper, vă rugăm să faceți o notă în ordine. vom organiza colegii pentru a urmări cu ordinele tale.

Etichete: tanc model kituri, model kituri de lemn, kit lemn, Ieftin rezervor model kituri, De înaltă Calitate model de kituri de lemn, China kit lemn Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate