Castor Din Oțel Inoxidabil Sare Piper Shaker Set Fără Miros De Condimente Cu Suport Condimente Cutie De Gătit Condimente Sticla Instrumente De Bucatarie

42.36lei


Castor Din Oțel Inoxidabil Sare Piper Shaker Set Fără Miros De Condimente Cu Suport Condimente Cutie De Gătit Condimente

Sticla Instrumente De Bucatarie

1. Material: otel inoxidabil

2. Dimensiuni:

Stil: cel mai lung: aproximativ 11CM / 4.33 în, înălțimea totală: aproximativ 16,5 CM / 6.50 în, sticla diametru: aproximativ 3,7 CM / 1.46 în

Stil B: aproximativ 10,5 * 10,5 CM / 4.13 * 4.13 în, inaltime: aproximativ 18CM / 7.09 în; sticla diametru: aproximativ 3,7 / 1.46 în, 4.2 cm / 1.65 in

3. Utilizări: Oțel Inoxidabil Condiment Set

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: sare piper shaker set, piperul, sare piper shaker, Ieftine sare piper shaker set, De înaltă Calitate, piper shaker, China sare piper shaker Furnizori.


( 5 Rating )

Cantitate