BICICLETA MÂNĂ Drum de Munte cu Bicicleta pedalier Instrument de Ștergere de Aliaj din Oțel Pătrat Gaura/ Spline Axa Demontare Instrument YC-26BB-1A

31.48lei


Brand: BICICLETA MÂNĂ

Nume: Centrul de rulment demontare tool

Model: YC-26BB-1A

Culoare: Argintiu

Material: Aliaj De Oțel

Dimensiune: 5.4 * 3.1 cm

Greutate: 142g

Ambalare: pungi de Plastic

Utilizări: utilizat în spline gaura patrata de demontare și instalare

Instrumente auxiliare: utilizarea 1/2 "cheie tubulară și 24mm cheie deschide

Cooperativa noastra companiile de logistică include: Vanzari-Cost.news Saver Shipping Vanzari-Cost.news Standard de Transport maritim Vanzari-Cost.news Premium de Transport China Post Obișnuit Pachet Mic Plus China Post Obișnuit Pachet Mic e de Pachete Singapore Post 4PX Aramex Rusia Express-SPSR EMS e-EMS DPEX DHL, UPS, FEDEx IP / IE În scopul de a face cumpărătorul de a primi mărfurile în condiții de siguranță și rapid,

Vom selecta automat cele mai potrivite logistica pentru clienții noștri.

Vă rugăm să rețineți că, dacă aveți cerințe speciale pentru logistică, vă rugăm să ne lăsați un mesaj Cumpărător Sfaturi:

1. După efectuarea plății, noi, de obicei, nava în termen de 1-3 zile

2. Cumpărătorii nu a lăsat un mesaj, indicând cerințele logistice. Logistica vor fi selectate de către vânzător

3. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

4. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Taxe vamale: Vom face tot posibilul pentru a ajuta la evitarea sau reducerea taxelor vamale prin declararea elemente ca "un cadou" sau să declare o valoare scăzută în factură. Uneori, în unele țări vamale este strict. Clienții sunt responsabili pentru taxele de import.am sfaturi care prin achiziționarea ai avut cele mai bune confirma toate taxele la advoid probleme în vamă. FEEDBACK: 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele. 2.Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre,pls contactati-ne la prima dată. va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine și de a face să vă mulțumiți. SERVICII: 1.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va încerca întotdeauna să te ajut,sper să se stabilească lung de afaceri cu tine. 2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere și disputa de pe site-ul. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Etichete: pedalier instrument de ștergere de, pedalier remover, suportul de demontare, Ieftine pedalier instrument de ștergere de, De înaltă Calitate pedalier remover, China a suportului de demontare Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate