Ansamblul pistonului pentru 110cc Biciclete Murdărie Du-te Carturi ATV52.4mm Piston 14mm Pin Set COSTUM pentru TOATE Chinez 125CC AER RECE HH-120

41.67lei


Ansamblul pistonului pentru 110cc Biciclete Murdărie Du-te Carturi ATV HH-120

Se potrivesc pentru: ansamblul Pistonului articol se potriveste pentru 110cc Biciclete Murdărie Du-te Carturi ATV Pachetului :hai ca spectacol cinematografic

articol Nr.

poza

costum pentru

detalii

HH-120

52.4 mm Piston 14mm Pin Set COSTUM pentru TOATE Chinezesc de 125 cc, RACIRE cu AER a MOTORULUI 3+1 geal ATV-uri

52.4 mm Piston 14mm Pin Set COSTUM pentru TOATE Chinez 125CC MOTOR DIRT BIKE

Numele PISTON SI SET INEL

greutate(g)

128

dimensiune ambalare

71*61*71MM

1.Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Vanzari-Cost.news sunt prelucrate prin Alipay.

2.Mai jos este Estimatated timp de Bunuri ajuns.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care a fost livrat. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire. Nu există excepții! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu Transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. 3. Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accessoroes incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a Anula tranzacția de la Vanzari-Cost.news, sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: piston set, piston pin, piston pin 14mm, Ieftine set piston, De înaltă Calitate bolțului pistonului, China piston pin 14mm Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate