7/8 inch ,22mm Înaltă Calitate de catifea panglică multe opțiuni de culoare 25yds/rola Transport Gratuit

48.36lei


POZA

panglică de catifea 7/8inch ,22mm latime, 25yds/rola, Nu elastic Singură față nailon chingi velur

DESCRIERE

Brand: PPCrafts nume produs: Catifea Panglică material:100% Poliester lățime:7/8inch (22mm) lungime:total 25yards pe rola pentru o culoare (alege o culoare din ele) culoare: Ca imagine afișată

Alege culorile de la 32 C este disponibil, 25yards numai pentru o culoare, vă rugăm să trimiteți numărul de culori pentru a ne printr-un mesaj! Vă mulțumesc!

Sunteți de licitare la 25 de metri (doar o culoare)din Catifea Panglică . Modelul este de calitate foarte bună și acest produs este în standard ridicat conformitate cu "Oeko-Tex Standard 100" . Este perfect pentru ambalaj și de a face meserii, cum ar fi arcuri de păr și breton. Pentru detalii vă rugăm să trimite mesaje de la noi!!!

PLATA Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile după licitație de închidere sau ultimul articol cumpărat de Combinate de Plată/de Transport maritim'. Transportul va fi trimis doar dupa ce plata este clar.

Pentru orice transport discount (dacă este cazul), vă rugăm să așteptați până când a primit factura de la vânzător înainte de a face orice plată.

TRANSPORT

Noi folosim China Post pentru a livra parl; Ca și în China atât de mult distanța de transport. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim:

Peste 2 kg expediate prin Ems Express. ca greutate totală de peste 2 kg, nu a putut trimite prin e-Mail Înregistrată în 1 colet.

Statele UNITE ale americii: 11-23business zile

UA : 11-23 zile lucrătoare

Europa: 15-25 zile lucratoare (Rusia:in jurul 75days)

Cu toate acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa oferte/comenzi.

Etichete: panglică de catifea, panglica transport gratuit, panglica de culoare, Ieftine panglică de catifea, De înaltă Calitate panglică transport gratuit, China panglica de culoare Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate