Agrement Automate Mecanice din Piele Ceas rezistent la apa cu Roma Afaceri Digitale pentru Diverse Ocazii M182SK

612.58lei


Agrement Automate Mecanice din Piele Ceas rezistent la apa cu Roma Afaceri Digitale pentru Diverse Ocazii M182SK

CLASIC CASUAL DESIGN: analog rochie ceas casual, din piele trupa, numărul roman timp semn cu simplitatea de afaceri casual, aduce înapoi la clasic. Face, de asemenea, un mare cadou pentru familie sau prieteni. Fața ceas este foarte clar, frumos și mare, cu ușor pentru a vedea cifre romane. Are mână de oră, minut de mână, și un ceas de mâna a doua.t a la data încorporat în ea. Care vine în foarte la îndemână într-o viață ocupat. DURABIL cu CONFORT: otel inoxidabil rezistent la apa caz acoperire din piele moale, ceas trupa oferă confortabil poartă.Din piele moale de bandă ceas oferă confortabil poartă. Banda de interior care pune pe piele este foarte moale, confortabil si nu irita pielea de la toate. Rezistent la apa PENTRU UTILIZARE de zi cu ZI: rezistent la apa , LANA, ÎNOT, NICI o PROBLEMA ! Perfect pentru toate tipurile de afaceri, casual, activități de interior sau utilizarea de zi cu zi. NOTĂ: vă Rugăm să NU apăsați niciun buton în apă sau să poarte acest ceas pentru mult timp sub apă activități cum ar fi scufundări, ect. Ceea CE ESTE ÎN PACHET: Aposon de Cauzalitate de Afaceri din Piele Ceas de Trupa x 33

produs arată

Plata

Acceptam T/T, Western Union, Escrow și bani ca metodă de plată.

Plata în numerar este disponibil numai pentru clienții acestea pot veni la sediul nostru sau magazin.

Vom solicita un avans de 100% înainte de a ne navei. Dacă comanda dumneavoastră este prea mare, iar încărcătura nu poate fi gata în termen de 7 zile lucrătoare, vom solicita un depozit de 30%; restul de 70% ar trebui să fie plătit după ce marfa a fost gata.

ambalare și de transport maritim

Noi, de obicei, pachet de produsele noastre normale de pungi de plastic sau saci cu bule și de a folosi cutii deoarece ambalajul exterior. Ne-am alege întotdeauna cel mai bun și în condiții de siguranță material de ambalaj să asigurați-vă că ordinele nu vor fi deteriorate în timpul de livrare.

De ce să Cumpărați de la noi?

1. Pentru doi ani consecutivi, a câștigat trofeul în Vanzari-Cost.news.

2. Multe țări pentru a participa la expoziție.

3. Avem o echipa de muncitori iscusit la QC.

4. Avem multe certificate.( de exemplu, CE,RoHS,FCC)

5. Avem un foarte bun după-vânzare de servicii.

Etichete: ceas de afaceri, ceas cu, watch, Ceas ieftin de afaceri, De înaltă Calitate ceas cu, China ceas de ceas Furnizorilor.


( 4 Rating )

Cantitate