En-gros 1buc 1,8 m 6FT 1,8 M Audio Video, Cablu AV la RCA pentru SONY PS2 PS3 Pentru PlayStation SISTEM de Cablu pentru PS2

5.40lei


Caracteristici:

1. Acest lucru este de 6 Ft Audio Video, Cablu AV la RCA, Pentru PlayStation pentru PS / pentru PS2 / PS3.

2. Conectați-vă pentru PS1, pentru PS2, pentru PS2 Slim sau PS3 la orice TV/ Monitor cu RCA compozit intrări

3. Conectori: pentru PS AV la RCA video, stânga și dreapta audio

4. Ultra groase și sacou cu coduri de culoare conectori

5. Transfer audio și video data pentru PS consola de jocuri. Este accesoriul necesar pentru PS jucători

6. Înlocuiți pierdut sau deteriorat cabluri AV pentru PlayStation

7. Să-l folosească pentru consola PS3, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a reseta Video opțiune de Ieșire de pe consolă pentru cabluri pentru a lucra. 8. De înaltă Calitate Cablu pentru PS2

Caietul de sarcini:

Cutie originala: NU

Lungime Cablu: 1.8 M

Greutatea netă: aproximativ 54g/buc

Culoare: Negru

Audio-Video Cablu AV la RCA Pentru SONY pentru PS2 PS3 pentru PlayStation 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vanzari-Cost.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O

GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vanzari-Cost.news! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: cablu av pentru ps3, sony ps3 cabluri, sony ps2 cabluri, Ieftin cablu av pentru ps3, De înaltă Calitate de la sony ps3 cabluri, China sony ps2 cabluri Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate