Deemount Casca Ciclism Bicicleta MTB Drum de Munte Ciclism Capac de Siguranță W/H Lumina LED Ochelari Lentile În-mucegai 26 cavități PC EPS spumă

138.19lei


Caracteristici: · Dotat cu PC ochelari lentile magnetice instala · Regulator depasit cu LED flash de lumină · PC coajă și EPS spumă construit de în-mucegai de producție · forma Bine conceput oferă în continuare rezistență la impact la cap · 26 cavități bine aranjate pentru ventilație și fluxul de aer · greutate redusa, dimensiuni reglabile Caietul de sarcini: · Tip: Bicicleta Ciclism Casca · Logo: Deemount, Model: HMT-007 · Marimea: M (55-61CM), reglabil · Material: PC shell, EPS spumă · Producție: In-mucegai · Culori: Ca pe grafica · Cavități: 26 guri de aerisire · Ochelari de cal: lentile incluse, muntele magnetic · Vizuale de avertizare: LED, 2 moduri, powered by 1*2032 baterie · greutate Neta: Aprox. 330grams · Ambalare: Polybag Pachetul include: 1* Casca cu lumina LED-uri 1* Ochelari de cal obiectiv Important : Toate echipamentele de protecție are limite, chiar și viteze foarte mici poate duce la o gravă leziune la cap sau fatalitate. Întotdeauna plimbare cu extremă prudență și să respecte regulile de circulație și reglementări. Aceasta casca ofera protectie în timp ce de echitatie bicicleta, skateboard sau patinaj, care NU este destinată și nu voi furniza adecvate, sigure de protecție dacă este folosit în timpul motorsport sau moped de a folosi. Aceasta casca este proiectat pentru a absorbi energia unui impact major de distrugere parțială sau deteriorare în sine. O casca supuse unor severe de impact ar trebui să fie aruncată, distrus și înlocuit. Să nu cumpere un utilizate sau la mâna a doua casca. Nu ai nici o modalitate de a ști dacă acesta a fost afectat sau îngrijiți corect. Casca nu poate proteja purtatorul dacă oricare dintre componentele originale sunt modificate sau eliminate. Casca nu ar trebui să fie adaptate pentru scopul de accesorii de montaj, altele decât în conformitate cu instrucțiunile de utilizare. Casca nu ar trebui să fie utilizate de către copii, în timp ce urca sau de a face alte activități, atunci când există un risc de strangulare. Casca ar trebui să fie ajustate pentru a se potrivi utilizator. Curele nu trebuie să acopere urechile. Cataramele ar trebui să fie situat departe de maxilar. Curele & catarame ar trebui să fie ajustate pentru a fi atât de confortabil si ferm. Casca ar trebui să protejeze frunte și nu trebuie împins prea departe peste partea din spate a capului. Fata este la nivel cu partea din spate și paralel cu solul. Utilizați numai un săpun, apă și non-abraziv pentru a curăța de coajă, tampoane și sistem de reținere. Utilizarea de substanțe chimice și solvenți de curățare poate provoca nevăzut daune la casca. Magazin casca într-un loc răcoros și uscat. Expunerea la temperaturi de peste 66 de grade va deteriora casca. Căldură deteriorat căști va fi aleatoare desfigurat zone unde textura pare bulbuc și inegală. Dacă este deteriorat, căști de protecție ar trebui să fie distruse și înlocuite imediat. Vă mulțumim pentru timpul pentru a citi și doresc întotdeauna în condiții de siguranță cu bicicleta!

Etichete: spuma de pat, spuma saltelei, lumina balast, Ieftine spuma pat, Spumă de înaltă Calitate saltelei, China lumină balast Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate