20buc Rosu Tatuaj Piele Marcarea Pixuri Pentru Stencil Tatuaj Contur de Alimentare cu TA-111-LEA

20.11lei


începe

end bine ati venit la magazinul meu Descriere: 1. Pix Material: Aliaj De Aluminiu. 2.Tattooists pot folosi pentru a picta pe suprafața pielii. 3.Perfect pentru mana libera locul de muncă, și puteți scrie direct pe piele, cerneala rămâne pe piele cu ștergere. 4.Lungime: Aprox. 11.5 cm 5.Element Include: 20BUC × Piele de culoare Roșie Surfer Tatuaj Stencil Pixuri

Transportul selectați:

1.Noi, de obicei, nava toate elementele noastre în 1-2-a zi lucrătoare după ce plata este primită.

2.Asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon este corect, atunci când completează informațiile cumpărător

3.Vă rugăm să fie informat internaționale livrare la timp depinde de obiceiurile locale și post-servicii. EMS:5-15 zile lucratoare. DHL/UPS: 3-7 zile lucrătoare.

4.Pentru a-ți primi la impozitul minim, coletul va fi trimis ca GIFT, nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Garanție Și De Rambursare:

1. Toate elementele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de-a expediat.

2. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

3.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne-a OFERIT transport număr de urmărire, motive Specifice pentru a reveni și ID-ul comenzii.

4.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.

Feedback-ul:

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important și înseamnă mult pentru dezvoltarea business-ului. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru a satisface satisfacție deplină.

"client în primul rând, serviciul în primul rând" acesta este principiul nostru.

Etichete: pen notebook, pix cu masaj, pen drive de 32gb, Pix ieftin notebook, De înaltă Calitate pen masaj, China pen drive de 32gb Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate