De lux pentru Huawei P9 Lite Caz Huawei P9 Lite Acoperire Subțire, Netedă, Mată Greu Capacul din Spate Caz de Telefon Pentru Huawei Ascend P9 G9 / Lite

11.08lei


De lux All-inclusive Pentru Huawei P9 lite 5.2 inch Caz de Protecție Capacul din Spate 3 în 1 Greu PC-ul Hibrid Cazuri Pentru Huawei Ascend P9 Lite G9 Lite Coajă de Telefon Nou 2017 și acoperă de Lux all-inclusive

CAZ pentru: Huawei Ascend P9 Lite G9 Lite 5.2 inch

Caracteristici: HARD Plastic de Înaltă Calitate

Notă: Vom fi gratuit cadouri: HD film + plug de praf (negru și alb) + telefon cinema suport; fiecare tip de una)

Cumparatorul Observa

1. Rusia prieten vă rugăm să ne lăsați numele complet ca urmare a Politicii ruse, Multe mulțumiri.

2. Cazul este transport gratuit de "China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plus" sau "Vânzător de metoda de transport" , nu poate fi urmărit on-line. Dacă aveți nevoie de numărul de urmărire actualizate on-line ,vă rugăm să alegeți " China Post Aer Înregistrat Mail ".

3 .Dacă valabile timp vine, încă nu au primit produsele, vă rugăm să ne contactați, vom prelungi termenul de livrare pentru tine.

4 . Te rog nu deschide litigiului în termen de 65 de zile. Dacă după 65 de zile încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve.

Etichete: cazuri de telefon, capacul telefonului, caz pentru telefon, Telefon ieftin cazuri, De înaltă Calitate, capacul telefonului, China caz pentru telefon Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate