4BUC/set Mini Rășină Biserica Castel Moară de vânt Vărsat Cabana Casa Zână Grădină în Miniatură Ambarcațiuni Micro Cabana Decor Peisaj

2.54lei


100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

E foarte drăguț 4 tipuri de stiluri diferite de case, potrivit pentru mușchi micro peisaj

Drăguț case de grădinărit elemente de recuzită, potrivit cu decorative mici de grădinărit

Acesta este fabricat din rasina, foarte durabil

Dimensiune: Aprox. 1 x 2 cm / 0,4 x 0.79 inch

Material: Rasina

Culoare: Ca imagine arată

Pachetul Include: 1 x Mini Castel & 1x Cabină & 1x 2-Povestea Bisericii & 1x Vărsat de Vânt

Notă: Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus. Între timp, vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness / contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.

Bine ati venit la magazinul nostru!

Despre Transport

Atenție, Vă Rog! Suntem internaționale vânzător din China continentală. Vă rugăm să fie pacient! Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi, vă mulțumim pentru înțelegere.

Despre Feedback-Ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar un minut. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc foarte mult!

Etichete: mori de vânt decorative de vanzare, moară de vânt lumină, moară de vânt grădină, Ieftine decorative morile de vânt pentru vânzare, De înaltă Calitate moară de vânt lumină, China moară de vânt grădină Furnizori.


( 4 Rating )

Cantitate