De Vânzare la cald culoare Solidă Copilul Bandană Drool Bavete pentru Salivare și Dentiție 4 bucăți Set Cadou Pentru Băieți și Fete Unisex Saliva prosop

19.30lei


Copilul Bandană Drool Bavete pentru Salivare și Dentiție 4 bucăți Set Cadou Pentru Băieți și Fete

Material: 100% bumbac

Dimensiune: Unul Mărime

Produs

1. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.

2. Toate dimensiunile sunt doar pentru referință. 2~3 cm eroare de date este permis. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Transport

1. Vom organiza transportul în funcție de Escrow adresa. Asigurați-vă că detaliate adresa și numele complet sunt absolut corecte.

2..de obicei durează aproximativ 12~60 de zile pentru bunurile să sosească Prin China air mail, Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile sau o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare dacă nu primi produsul la timp. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Feedback-ul

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare despre produsele pe care le-ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și patru de 5 stele Detaliată Vânzător Opiniile.

Politica De Returnare

Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți elemente, vă rugăm să ne contactați imediat. Acceptam schimb sau de restituire, în termen de 14 zile de la primire. Va vom returna prețul de achiziție, dar nu de transport maritim și de manipulare a costurilor. Vă rugăm să rețineți că elementele care urmează să fie returnate trebuie să fie în NOI și în stare BUNĂ. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna un produs!

Etichete: cadou unisex, cadou vinde, cadou album, Cadou ieftin unisex, De înaltă Calitate de cadouri vinde, China cadou album Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate