Keyecu Noua Telecomanda Cheie Auto cu Telecomanda 2 Butoane 433MHz pentru Mitsubishi Outlander, L200 Shogun Lancer

57.03lei


Noua Telecomandă Cheie Telecomanda 2 Butoane 433MHz ID46 Chip pentru Mitsubishi Outlander, L200 Shogun Lancer Netăiat Lama

De Brand Nou

De Înaltă Calitate

Oferim en-gros,pls nu ezitați să ne contactați.

Se potrivesc pentru Mitsubishi:

Outlander

L200

Shogun

Lancer

Notă Trebuie să taie și programul de la dealer-ul local sau profesională lăcătuș magazin .

Acceptam plata prin NUMAI ! Dacă nu aveți cont, vă rugăm să vă înregistrați la ( www..com ).

Am expediat de către EMS, DHL, UPS, Fedex și Hongkong post la nivel mondial în 2-3 zile lucrătoare.

De către EMS: de Obicei, durează aproximativ 6-13days . Prin DHL, UPS si Fedex: de Obicei, durează aproximativ 4-6days. Prin Hongkong post: de Obicei, durează aproximativ 11-25 zile. Dacă sunteți în regiune de la distanță este posibil să dureze un pic mai mult timp pentru a ajunge. Dacă, din cauza cumpărătorului motiv, inclusiv refuză să semneze pentru pachet , refuză să plătească taxa sau ca urmare a posta problemă a țării cumpărătorului , cumpărătorul va lua toate piardă. noi suntem responsabili de păstrarea bunurilor părăsit China lin numai.

Feedback-ul pozitiv va fi părăsit în mod automat pentru toți cumpărătorii odată ce au plătit elementului sau tranzacției de plată este finalizată. Apreciem că puteți să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru. Este pentru a pleca de feedback Negativ sau Neutru Feedback-ul nu este o modalitate buna de a rezolva problema. Noi va oferim amenajarea corespunzătoare și de a ajuta pentru a rezolva orice problema cât mai curând posibil.

Vă rugăm să ne contactați prin intermediul link-ul dacă aveți orice întrebări. Vom răspunde în termen de 24-48 de ore . Vă rugăm să vă verificați e-mail de spam, dacă nici un răspuns timp de 48 de ore.

Garantie de 30 de zile cu Schimbul defecte, s-a defectat, incorecte sau piese-elemente care lipsesc. Vă rugăm să ne anunțați și pur și simplu a reveni la elementul cu toate piesele și accesoriile ambalate și marcate "PENTRU SCHIMB" în termen de 14 zile de la primire. Dacă defecte, s-a defectat sau piese-elemente care lipsesc nu mai sunt disponibile, o rambursare poate fi eliberat. Restituirile nu sunt emise în general. Situații speciale sunt examinate de la caz la caz. În cele mai multe cazuri, de Transport maritim și de Manipulare taxa este nerambursabilă. Toate se întorc costurile poștale vor fi suportate de cumpărători sub toate circumstanță.

Etichete: butoane butoane, buton pentru masina, butonul de la distanță, Ieftine butoane butoane, De înaltă Calitate butonul pentru masina, China butonul de la distanță Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate