10buc/set 40MM Diamond Disc de Tăiere Set pentru Rotory Instrumente Accesorii Mini Ferăstrău cu Roată de Măcinare și Set Roți Circulare de Ferăstrău

24.14lei


Client Care Bougt Acest Produs Au Mai Cumparat:

12Pieces 40MM Diamant Discuri de Tăiere Mini Roata de Ferăstrău Pentru Instrumente Rotative Dremel Lamă de Piatră+2 buc Mandrine

Descriere:

Aceste viteză mare diamant acoperite cu discuri de tăiere poate fi folosit cu instrument rotativ să taie o mare varietate de materiale. Taie lemn, sticla, plastic, metal, marmura, zidarie, piatra, beton,fibra de sticla si. Pentru utilizarea în locuri înguste și de culoare de tăiere. Viteza maxima: 20.000 RPM Diametru: 40MM Coadă: 3mm vă Rugăm să adăugați apă pentru răcire atunci când se utilizează instrumente de diamant.

Instrument Flexibil, Flexibil Viata

Flexsteel instrumente oferă o varietate de mana si scule electrice profesionale și comerțul exterior de servicii cum ar fi aprovizionarea cu toți partenerii noștri de afaceri și potențialii clienți străini în lume. Obiectivul nostru este de a oferi produse de bună calitate, cu mult mai mult preț competitiv și cele mai bune servicii ca o agenție profesională. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerința clienților și aprovizionarea cu cele mai potrivite produse pentru ei .

Compania Noastră Show

Etichete: diamant tăiere, pânze de ferăstrău circular set, set disc, Ieftine diamantate, De înaltă Calitate, lame circulare de ferăstrău set, China set disc Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate