7 Găuri 22 Găuri Pigment Recipient Sta Tatuaj Accesorii Consumabile Din Oțel Inoxidabil Tatuaj Machiaj Permanent Cerneală Ceașcă Titularul

10.92lei


modname=ckeditor 1BUC Oțel Inoxidabil cerneală Tatuaj ceașcă titularul Stand 7 Găuri Tatuaj Alimentare 1BUC 22 Găuri Tatuaj Cerneală Pigment suportului Capacului Corpului de Frumusete Fierbinte

Tip de element : Tatuaj accesorii consumabile

Element nume : Tatuaj cerneală suport pahare ( pigment cintainer)

Modle : 7 găuri titularii de ceașcă (negru) , 7 găuri titularii de ceașcă (de argint) , 22 găuri titularii de ceașcă (argint)

Meterial :Sterilizate de înaltă calitate stainliss oțel

Colore : negru ,argintiu

Calitate : 1BUC cerneală tatuaj ceașcă titularul /lot

Greutate : 33g (7 goluri) , 51g (22 goluri)

Sterilizate din oțel inoxidabil tatuaj pigment recipient (cerneală tatuaj suport pahare)

1. Superior-de calitate,durabil și excelent pentru utilizare .

2.Element nume :tatuaj cerneală ceașcă titularul /pigment container .

3.Vinde fierbinte de vânzare de moda noua 2018 și cel mai bun preț .

4.convenabil și ușor pentru aretist de a utiliza.

5.Curat și mediu.

6.Ușor și convenabil pentru utilizarea.

7.Perfect pentru utilizarea la holde ' ink sau pigment pentru tatuaj.

Perfect pentru tattoop studio exerciții sau utilizarea acasă.

8.Profesia de instrumente pentru broderie și tatuaj.

1BUC Cerneală Tatuaj Titularii de Ceașcă (Pigment Container )

1) Toate elementele sunt deliveried la nivel mondial, prin aceste shippings de mai sus .

2) Transport prin China post air mail(greutate sub 2 kg), este gratuit, de obicei, durează 10-30 de zile pentru a ajunge. De transport maritim de către EMS ,DHL (pentru comanda mare sau greutate este de peste 2kg) se va percepe taxa de transport. Este nevoie de 7-10 zile pentru a ajunge. Poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă.

3) articolul Dvs. va fi trimis după ce site-ul a verificat plata în 24 de ore. Predarea data este de 1-3 zile lucrătoare.

4) Vom trimis un număr de urmărire atunci când elementele sunt de post, vă Rugăm să verificați și să păstreze legătura cu biroul local.

Garantam toate bunurile pe care le vinde. Oferim rambursare completă sau retrimite bunuri, dacă te-am trimis din greșeală sau nu\\'t primi bunuri sau deteriorate în timpul de tranzit.

Potrivit punct de vedere comercial, pls observa că nu avem grija de taxe vamale atunci când produsul intră în țara dumneavoastră.

Pentru orice ajutor, pls contactati-ne!

Observa(Pentru cumpărător rus numai) Ca Rusia sa schimbat politica, pls informează-ne numele dvs. complet pentru livrare, atunci când plasați comanda. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: suportul de pahare cu led, ceașcă titularul de tesut, cana de jeleu, Ieftine suportul de pahare cu led, De înaltă Calitate, suport pentru pahare de țesut, China cana de jeleu de Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate