Pentru MITSUBISHI Outlander 2013 Red Șurub din Piele Coase Pe Handbraker Gear Cover Set de Accesorii Auto de Inalta Calitate 2 buc

65.21lei


Pentru MITSUBISHI outlander 2013 2014 Red șurub din piele coase pe handbraker gear cover set de accesorii auto de Inalta Calitate 2 buc

OBSERVAȚIE: dimensiunea în descriere este doar cutie de ambalare, nu este dimensiunea de element. vă rugăm să fie de îngrijire. Descriere

1.2 buc / set

2.Realizate din piele

3.este potrivit pentru MITSUBISHI outlander 2013 2014

4.ușor de instalat.

5.design profesional, en-gros pentru export.

6.este ușor de instalat.

Notă:

Toate imaginile sunt luate de produse reale, dar nu sunt sigur de culori absolut la fel ca mărfurile, deoarece din diferite materiale, mediul de fotografiere, lumina, ecran etc. Vă rugăm să verificați pachetul și aspectul produselor în momentul în care primiți coletul. Vă rugăm să ne contactați dacă există orice deteriorare sau o problemă de calitate.

Transport:

1. Am doar nava ta confirmat adresa. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea plății.

3. Ca sezonul de vacanță, va dura mai mult timp pentru a livra.

Cumpărătorii Internaționale---Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Politica de returnare și Servicii pentru Clienți:

1. Defecte și produse deteriorate vor fi oferite de schimb sau de restituire, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile și asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare înainte de a returna comanda.

2. Asigurați-vă că mărfurile returnate sunt în starea inițială. Costurile de returnare este de a fi plătit de către cumpărător.

3. Putem plăti costurile de returnare în cazul în care restituirea este un rezultat al nostru de eroare.

Despre noi:

1. Suntem sinceri vânzător din China. Toate elementele vin cu bună calitate și 100% de brand nou.

2. Noastre normale de afaceri oră este Mon-a Așezat 8AM-6PM dată în China. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore.

3. Apreciem feedback-ul dvs. și sunt bucuros să răspundă la orice întrebări ați putea avea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom face pentru tine, dacă putem. Vă rugăm să ia timp pentru a lăsa un 5 stele, feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un feedback negativ. Vă mulțumim pentru oferindu-ne o șansă de a face lucrurile bine de o bună comunicare.

5. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră. Sper că vom putea stabili de afaceri pe termen lung.

Etichete: de cusut piele, piele piele, piele roșie, Ieftine piele de cusut, Piele de înaltă Calitate din piele, China piele roșie Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate