Fierbinte de vânzare rochie de vestidos copii rochii de petrecere pentru copii mici haine de fete printesa petrecere vara haine copii rochie casual

27.93lei


Numărul de cod

Haină lungă piept Talie

Umăr

Potrivit pentru noi dimensiuni cm cm cm cm 90 50cm 28*2 cm cm cm 24M 100 52cm 29*2 cm cm cm 3T 110 54cm 30*2 cm cm cm 4T 120 57cm 31*2 cm cm 5T 130 59cm 32*2 cm 6M China Dimensiune 90 corespunzătoare NE Size24M, este potrivit pentru înălțimea de 70-80cm copii purta China Dimensiune 100 corespunzătoare-NE Dimensiune 3T, este potrivit pentru înălțimea 81-90cm copii purta China Dimensiune 110 corespunzătoare NE Size4T, este potrivit pentru înălțimea 91-100cm copii purta China Dimensiune 120 corespunzătoare NE Dimensiune 5T, este potrivit pentru înălțimea 101-110cm copii purta China Dimensiune 130 corespunzătoare NE Dimensiune 6M, este potrivit pentru înălțimea 111-120cm copii purta Dimensiune Unitate: cm manual de măsurare eroare de plus sau minus 1-3CM inevitabil Indiciu pentru a alege dimensiunea corectă: 1.Utilizarea simlar de îmbrăcăminte pentru a compara cu dimensiunea de 2.Alege dimensiuni mai mari dacă dimensiunea sunt aceleași ca și cele plat măsurare marimi: Atenție ignora dimensiunea etichetelor vine cu pânză, dimensiunea etichetelor, uneori, poate fi un mare decat descriere dimensiuni, deoarece acestea sunt pentru chinezi Ca de computere diferite culori de afișare diferit la culoare de elementul real poate foarte ușor din imaginile de mai sus, vă mulțumesc pentru înțelegere. Notă: din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reffect culoarea reală a elementului garantam stil este la fel ca tunse în imagini, dar nu la fel de performanta pe diferența boodies ca pe modale.

Politica de retur: Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 72 de ore de la livrare. Ia imagini de elementul defect. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate.Nostru taxa de transport include taxele de manipulare, ambalare și alte chestii legate de costuri. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Despre feedback: feedback-ul Dvs. este extrem de important pentru dezvoltarea afacerilor,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv cu cinci stele de la noi bazându-se pe satisfacția cu mărfuri și servicii.Din păcate,dacă sunteți de planificare pentru a ne da un neutru/ negativ feedback-ul pentru că nu ai experiență de cumpărare cu noi,vă rugăm să ne contactați în orice moment, astfel încât să clarific nemulțumire și de a rezolva problema. Vă rugăm să rețineți: nu ezitați să ne contactați în orice moment, dacă aveți orice întrebare înainte de a cumpăra, vă vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 8 ore încercăm cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune produse în condiții bune și cele mai mici preturi cu livrare rapida in sevices.Avem, de asemenea, de așteptat să se stabilească pe termen lung de afaceri cu tine în viitor. Despre Plata: Verificați cu atenție elemente. Dacă aveți întrebări cu privire la transportul maritim sau de calitate ne-am stabilit pe pagină, vă rugăm să ne contactați direct. Vom livra elementul potrivit adresa ta, dă-ne, deci, a Verifica numele de utilizator/adresa/cod postal/numărul de telefon. Pentru a evita sau a minimiza costurile&probleme.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara Despre Transport: Am realizat livra produse prin china post de aer sau EMS și alte DHL,UPS,FEdEX,TNT,etc China Post este doar pentru pachete de mai puțin de 2 KG. dar este nevoie de mult mai mult timp, EMS sau altul este mai bine pentru pachete mari. Este nevoie de aproximativ 4 ~10 zile pentru cele mai multe țări. Nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Etichete: rochii cu spatele deschis mini, rochie de tenis, rochie de până rochie neagră, Rochii ieftine spate deschis mini, Rochie de înaltă Calitate de tenis, China rochie de până rochie neagră Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate