Moda de Lux Brand de Bijuterii New Sosire Multicolor Inel Pentru Femei de Aur/Alb/Rose Gold Culoare Cu AAA Zircon Inele Anillos

14.19lei


Element descriere

Vinde Fierbinte Pentru Femei Inel De Nunta

Material: Cupru, Zirconiu Cubic

Statele UNITE ale americii Dimensiune: 6#, 7#, 8#, 9#, 10#

latime: 1.3 CM

Greutate: 10 G

Ambalare: Pungi de OPP, Plicuri

Potrivit Pentru Obiect: Potrivit Pentru Femei

femei inel

Nunta Rin

Inel De Nunta

1. Avem transport gratuit toate produsele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL/UPS sau Singapore Post / China Post, modul de transport maritim care va depinde de suma totală a comenzii:

2. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat.

3. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută.

pentru a ști mai multe despre detaliile de livrare

Se întoarce

Dacă marfa noastră are o problemă,cum ar fi defecte,deteriorate sau greșit la comanda, se întoarce sunt permise în termen de 7 zile de la primire marfa și s-a întors element ar trebui să încă în ambalajul original.Va garantam o rambursare completă în termen de 30 zile .

Întrebări și Feedback

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să chat cu mine acum sau trimite un e-mail la noi. Am răspuns la toate e-Mailurile noastre în termen de 24 de ore sau mai puțin. Vă rugăm să ne lăsați 5 Stele Pozitiv feedback-ul și vom face același lucru pentru tine. Mulțumesc pentru timpul acordat și aștept cu nerăbdare să fac afaceri cu tine.

Etichete: brand inele pentru femei, inele de moda pentru femei, inele pentru femei, Ieftine inele pentru femei, De înaltă Calitate moda pentru femei, China inele pentru femei Furnizorilor.


( 2 Rating )

Cantitate