De înaltă Calitate 12V 2A Încărcător de Perete UE NE-plug-in pentru Microsoft Surface RT 10.6 Tablet PC de Alimentare Adaptor

38.25lei


Cum pentru a alege cele mai potrivite adaptor de alimentare pentru produsele dvs., vă rugăm să alegeți:

1) Tensiunea de meci

2) Același conector diametru

3) Curent este egal sau un pic peste

Ar trebui să aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne inainte de a comanda. Multumesc.

Intrare: AC 110~240V 50-60Hz

Ieșire: DC 12V 2A

Compatibil pentru Microsoft Surface RT 10.6 Tablet PC

Ambalare incluse

1 buc x 12V 2A

De transport maritim 1. Dragă, dacă alegeți Vânzător este Metoda de Transport maritim, puteți urmări coletul precum și informații de urmărire. Timp de livrare: limba rusă: 15-40 de zile; țări Europene: 15-30 de zile; statele UNITE ale americii și Australia: 10-30 de zile 2. Comenzile vor fi livrate in termen de 3 zile lucrătoare după plata verificate. Pentru a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, poate dura până la 24 de ore pentru Vanzari-Cost.news pentru a verifica plata. 3. Am doar nava a confirmat pentru adresa. Pentru limba rusă client, vă rugăm să furnizați contact, numele COMPLET, dacă nu, vamale ruse va organiza coletul și trimite înapoi în China. 4. Dragi Prieteni, dacă doriți să cumpărați încărcător, vă rugăm să nu selectați metoda de expediere prin epacket (cu excepția SUA clienti), vă rugăm să alegeți China post air mail sau altele. Pentru că epacket nu accepta produs electronic în aceste zile. Vă mulțumim pentru cooperare. Vamale 1. Prețul pe care îl plătiți pentru elementul exclude orice taxe vamale. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 2. De obicei ne declare mărfurile fel de CADOU pe commericial. Dacă acest lucru nu este în regulă, vă rugăm să consilieze. Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. Dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați.

Etichete: adaptor pentru america, plug iepure, Incarcator Priza, Ieftin adaptor pentru america, De înaltă Calitate plug iepure, China conector pentru încărcător Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate