71*25.5*100mm Aluminiu Preamp Cazul proiectului cutie de metal pentru PCB

13.02lei


Dimensiuni(lungime poate fi personalizat):

Exterior: 71mm(W)*25.5 mm(H)*100 mm

Interior : 67mm(W)* 22.5 mm(H)*100 mm(D)

Tratament de suprafață : Anodize , sablare, mătase de screening

Culoare : Negru

Asamblare și ambalare :

OEM de proiectare/caietul de sarcini este binevenit

Multe dimensiuni sunt disponibile. Putem face, de asemenea, ca cererile clientilor

Șurub inclus

Transport

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. În mod normal, este nevoie de 7-20 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

5.vom declara mai mică factură pentru cumpărător clar .atunci când cumpărătorul au cerere pe declare, pls notă în ordine.multumesc

Contactati-ne

1 Toate e-mailurile vor fi replyed termen de 1 bussiness zi . Vă rugăm să e-mail-ne din nou dacă nu răspunde ,vă vom răspunde cât mai curând posibil.

2 vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit.

3 Vom lua ordinele de OEM bazează pe clienții desene și specificații, bun venit în curs de dezvoltare noi forme de turnare cu noi, veți obține o mai bună ofertă;

Politica De Returnare

Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data la care ați plasat comanda.

Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Feedback-ul

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit.

2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.

3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.

Întrebări frecvente

1, Toate produsele noastre sunt sincronizate vânzări cu magazin de fabrică și, uneori, poate fi lipsa de inventar, nu actualizări în timp util, astfel încât vă rugăm să consultati-ne inainte de a face stoc.

2, Lungime, culoare, și tratament de suprafață procese sunt, în general, inclusiv la fața locului . cerințe speciale pot fi personalizate cu cantitatea cerințe, cu privire la cantitatea și prețul .va rugam sa ne consultati online

3.Cantități pentru foraj, ecran de imprimare sau cu laser, trebuie să ne furnizați un design de desen . Dacă nu, de asemenea, poate comandat de compania noastra pentru design, disponibile la noi pur și simplu lipit componente electronice placi PCB .vom fi în funcție de poziția de componente electronice pentru design rezonabil de foraj poziție.

Multumesc pentru timpul acordat , vizita de bun venit din nou !

Etichete: cutie de metal, metal box proiect, cutie de metal de caz, Ieftine cutie de metal, De înaltă Calitate de metal box proiect, China cutie de metal cazul Furnizorilor.


( 2 Rating )

Cantitate