5Pcs/Lot 9 Culori Acessorios Para Cabelo 2017 Femei Cravată de Păr Elastic de par de Coada de cal de Păr Titularul Coarda Moda Accesorii de Par CH007

19.10lei


ATTATION TE ROG

Stimate Cumpărător,

1) Culori

Pls notă acest element este vândut cu 5 buc / lot: reg.culorile pls notă mai jos detalii pentru a evita orice greșeală.

Dacă selectați o singură culoare, atunci va vom trimite 5 buc de aceasta culoare.

Dacă doriți să se amestecă culoare, atunci va rugam sa lasi un bilet pentru a ne informa ce culoare și cât de multe pc-uri din fiecare culoare.

2) Personalizate

În cazul în care cantitatea este mai mult de 200 de pc-uri, atunci putem face LOGO-ul si pls sa ne contactati pentru a verifica LOGO taxe.

3) en-Gros

Dacă doriți să comandați o cantitate mare pls nu ezitați să ne contactați pentru prețul en-gros.

4) Dropshipping

Putem oferi un serviciu de livrare directă, pls contactati-ne apoi putem oferi fotografii clare.

Notificare:

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care doar durează 7-15 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul de pe ordinea de informații direct. Dacă există îndoieli, vă rugăm să contactați cu noi.

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu.

Există orice taxe vamale?

De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Etichete: accesorii circuit, lista de accesorii, accesorii online, Accesorii ieftine circuit, Lista de accesorii de înaltă Calitate, Accesorii China Furnizori on-line.


( 1 Rating )

Cantitate