15KG 1g Digital Scară de Bucatarie 15kg Mare de Alimente în Greutate Dieta Subțire din Oțel Inoxidabil Cântare Electronice Atingeți Butonul Cu Pachetul

57.83lei


15KG 1g Digital Scară de Bucatarie 15kg Mare de Alimente în Greutate Dieta Subțire din Oțel Inoxidabil Cântare Electronice Atingeți Butonul Cu Pachetul

Descriere:

Agățat de această scară oriunde în jurul valorii de bucătărie vă va oferi acces ușor. Său elegant din oțel inoxidabil suprafață netedă îl face ideal platformă de cântărire și ușor de citit display mare este luminat de un obiect ascuțit albastru lumina de fundal LCD. Compact și ușor de curățat. Măiestria este de calitate superioara, făcându-l unul dintre cele mai dorite cântare de bucătărie întreaga lume.

Caietul de sarcini: Gama larga de 15kg / 1g Cel Greutate:5g Divizia valoarea :1g Unități:g, kg, ml LCD dimensiune: 56 * 24MM Atingeți butonul de boot dimensiune Platforma 22.5*16.5 cm Dimensiune:225 * 165 * 17mm Greutate Produs:0,3 kg interval de Toleranță: ±2 ‰ + 1 senzori de Mare precizie oprire Automata de Joasă Tensiune Sfaturi / suprasarcină Sfat Alimentare: 2 * 1.5 V Baterie AAA (Nu sunt Incluse Pentru avion stancu ) Continut Pachet: 1*Digitale Scara 1*Manual de Utilizare NOTĂ:Scara de Suprafață cu un albastru proteja de film, pentru a evita Zgârieturi,vă rugăm să scoateți-l atunci când utilizați ,vă Mulțumim!!!

Livrare:

Cand plasati o comanda,va vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj, comisioane, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Garanție Și Întreținere:

Oferim 15 zile de înlocuire gratuită. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 7 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Cel Mai Important!!!

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Etichete: scară de bucatarie 15kg, cantar electronic, digital scară de bucatarie 15kg, Ieftine scară de bucatarie 15kg, De înaltă Calitate, cantar electronic, China digital scară de bucatarie 15kg Furnizori.


( 3 Rating )

Cantitate