LZM-15G 0.1-1GPM 0.5-4LPM Lichid debitmetru cu Tub de Tip Debitmetru Debitmetru Apă

74.11lei


LZM-15G 0.1-1GPM 0.5-4LPM Lichid debitmetru cu Tub de Tip Debitmetru Debitmetru Apă

Caietul de sarcini:

Nume produs: Debitmetru

Material: Sticla, Inox, Plastic

Măsura gama: 0.1-1GPM, 0.5-4LPM

Interfață diametru interior: 20mm

Instalare: instalare Verticală

Mediu Fluid: Apa

Lungime: 210mm

Greutatea: 171g

Pachet: 1 buc Debitmetru

Livrare:

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de timpul de prelucrare după ce primim plata. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. DHL/UPS/Federal Express, de obicei, durează aproximativ 3-7 zile lucratoare la destinație. Și e vorba de 5-10 zile de lucru de către EMS sau TNT. Hongkong Post Air Mail și Hongkong Post Air Parcel nevoie de la 7 la 30 de zile pentru a livra în întreaga lume.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Plata:

În prezent, Vanzari-Cost.news accepta Visa, MasterCard, Western Union, QIWI și transfer bancar. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Vanzari-Cost.news în viitor.

Garanție:

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

Alte Politici:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2. Vă rugăm să lăsați FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea bunurilor, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Și noi vom face la fel. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce a primit, vom încerca noastre cele mai bune eforturi pentru a sprijini.

3. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vom încerca să vă răspundă cât mai curând posibil.

4. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Self-service Proces de Cumpărături:

Etichete: apa debitmetru, debitmetru cu tub, debitmetru, Ieftine apă debitmetru, De înaltă Calitate debitmetru cu tub, China debitmetru Furnizori.


( 1 Rating )

Cantitate