5Pcs Sirena Set Perie pentru Femei Machiaj Facial Amestecare Conturul Flăcării Fundația Perie Cosmetice Colorate Pește Curcubeu, Perie

17.09lei


5Pcs Forma de Sirena Machiaj Set Perie Fundație Fard Contur Ochi Pensula pentru Buze Colorate Frumusete Scară de Pește Curcubeu Pensule de Machiaj

Caracteristici Produs:

1. E făcut de înaltă calitate nailon păr, iar blana este fină, moale și netedă.

2. Pensula se simte confortabil și are un puternic adherency. Nu va absorbi pulbere, astfel încât să puteți pune pe machiaj ușor și eficient.

3. Aspectul unic transmite sentimentul de rătăcire în ocean.

Produs Materiale: mâner de plastic / aluminiu tub/ nailon păr

Cald Prompt:

Vă rugăm să curățați peria înainte de utilizare.

Metoda De Curatare:

Vă rugăm să alegeți loțiune ușoară, cum ar fi sampon pentru copii (sau altă loțiune ușoară) pentru perie de curățare.

Produs Lista De Ambalare:

5Pcs/set * Pensule de Machiaj

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: Fard De Ochi Cu Aplicator, Ieftine Fard De Ochi Cu Aplicator, 5Pcs Sirena Set Perie pentru Femei Machiaj Facial Amestecare Conturul Flăcării Fundația Perie Cosmetice Colorate Pește Curcubeu, Perie.


( 2 Rating )

Cantitate