SLR aparat de Fotografiat DSLR 1/4" Șurub de legătură Adaptor +1/4"Cârligul Pentru curea de Umăr Gât Curea Curea Sac de aparat de Fotografiat Caz de Brand Nou

5.56lei


Descriere:

este construit pentru a lucra perfect cu cele mai multe saci de aparat de fotografiat și gât bretele. E puternic, se rotește lin, și încuietori pentru a asigura siguranța de aparatul de fotografiat și de bucata ta de spirit. Cârlig va aluneca aparatul de fotografiat fără probleme până la curea pentru care legendarul viteză Rapidă.

Material: Metal

Greutate: 26g

De înaltă rezistență din oțel acoperite cu nichel negru cuplaj

Buna pivotant cu un rezultat pozitiv de blocare pentru a asigura siguranța aparatului de fotografiat sau lentila

Metoda de fixare: Usi pentru curea

Lungimea de cârlig este de 27mm(puteți vedea imaginea în magazinul nostru)

Potrivit pentru:

Potrivit pentru rapid curea sling și sac de aparat de fotografiat.

1/4" Șurub de legătură Adaptor F Camera foto/Video umăr Rapid curea sling

Descriere:

Material: Metal

Greutate: 11g

Aceasta este una dintre parte de rapid curea sling ne sunt de vânzare,acesta poate fi înlocuirea odată ce qiuck curea sling piese rupte.

Desigur,puteți DIY pentru a lucra cu alte curea trebuie.

Dacă încă nu aveți rapidă curea sling,te rog du-te la magazinul nostru,și am rapidă curea sling De înaltă calitate.

Potrivit pentru:

Potrivit pentru rapid curea sling ne sunt de vânzare.

Potrivit pentru cele mai multe DSLR/SLR camreas / camera Video Mini DV / DC cu standard de 1/4" mufa de trepied.

Pachetul Inclus:

Fixați Șurubul x 1

Conectați Cârlig x 1

Plata > puteți plăti byMoneybookers, Visa, MasterCard, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit. CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține. Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau Vanzari-Cost.news pentru asistență de Transport > Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale. Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții. Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat. Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată. Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client de Garanție > 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) produsele Defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător, Client Service > Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da neutralor feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: 1/4" șurub de legătură adaptor, slr dslr, șurub adaptor, Ieftine 1/4" șurub de legătură adaptor, De înaltă Calitate slr dslr, China șurub adaptor Furnizori.


( 2 Rating )

Cantitate